Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Kompletní práce pro webovou i tištěnou reklamu, úpravy fotografií, produktová prezentace

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 18. 1. 2021
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den,
jmenuji se Matěj Hora. Grafický design jsem studoval na Střední odborné škole Multimediální a propagační tvorby. Po ukončení vzdělání jsem se pracovně soustředil na tvorbu 3D grafiky pro virtuální realitu. Reklamní materiály jsem tvořil i v té době, ale naplno se tomu věnuji nyní přes tři roky. Celkově se tedy grafické tvorbě věnuji něco přes šest let.
Externě spolupracuji především s firmou Alpine Pro, pro kterou tvořím různé propagační materiály. Ať již pro web (bannery, newslettery, atd.), tak i tiskoviny (inzerce, billboardy, polepy, letáky atd.). Dále pak spolupracuji s firmou Finetime a Seagate, pro kterou přepracovávám cizojazyčné bannery do češtiny. Jelikož jde o zaběhlé firmy, mám díky spolupráci bohaté zkušenosti s korporátním designem, který musím při tvorbě dodržovat. V posledním roce jsem začal spolupracovat navíc i s firmou KSporting, pro kterou jsem vytvořil nový čistý design bannerů, tiskovin, potisky na trička a částečně i design webu. Díky tomu že běžně pracuji v časovém limitu (starty kampaní, data do tiskáren atp.), si umím dobře rozvrhnout čas a vybrat poměr časová náročnost/grafická složitost designu.
Nebudu Vás však dále zbytečně zahlcovat informacemi o tom, v kterých programech umím pracovat atp., ale kdyby Vás cokoli z toho zajímalo milerád odpovím.
Přikládám ještě náhledový výběr prací ve webové galerii: https://www.coroflot.com/beyondsanity/
Cena dohodou dle objemu práce a náročnosti. Jistě si vyjdeme vstříc.
S pozdravem
Matěj Hora
29 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 8. 12. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více