Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Ideální investice od 8200 Kč – mechanické prodejní automaty

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 13. 1. 2021
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Mechanické prodejní automaty – ideální investice
Klikni ZDE na nabídku automatů a náplní
Čemu nedokáží děti odolat a co jim rodiče nedokáží odepřít? Jsou to především maličkosti jako nejrůznější sladkosti, bonbony, lízátka, žvýkačky – lákadla, která děti milují odjakživa. Láska dětí k dobrotám všeho druhu je však také velmi zajímavou obchodní příležitostí. Mechanické prodejní automaty mohou podnikateli pomoci právě tuto obchodní příležitost využít naplno. Díky celé řadě svých výhod jsou ideální investicí pro širokou skupinu podnikatelů, kterým při nízkých nákladech nabízí možnost velmi zajímavých zisků.
3307233073
Principy investice do mechanických prodejních automatů
Mechanické prodejní automaty s produkty zaměřenými na děti, např. automaty na žvýkačky, automaty na kuličky apod., je ideální umístit na všechna místa, která často navštěvují děti s rodiči, tj. do cukráren, dětských koutků, restaurací, obchodů s dětským zbožím atd. Investor, ať již si pořídí jeden automat nebo jejich celou armádu, bude mít vždy na výběr kam je umístí, záležet bude pouze na dohodě mezi ním a majitelem nebo provozovatelem daných prostor. Bude pronájem umístění placen procentem z obratu nebo fixní částkou? Záleží jen na vzájemné dohodě.
Výhody mechanických prodejních automatů
Zkušenost ukazuje, že automaty tohoto typu mají návratnost mezi třemi a devíti měsíci v závislosti na konkrétním umístění, sezoně a dalších faktorech. Zisk z jednoho automatu přitom lze – opět v závislosti na zmíněných faktorech – odhadnout na částku okolo tisíce korun měsíčně. Je snadné si spočítat, jak velké zisky mohou investorovi z automatů plynout ve chvíli, kdy bude „flotilu“ svých automatů postupně rozšiřovat (nebo se hned v začátku rozhodne pro pořízení jejich většího množství).
Je na místě zmínit i další velkou výhodu prodejních automatů zmíněného typu, kterou jsou minimální (resp. prakticky nulové) provozní náklady. Pronajímá-li investor prodejní automaty, nemusí disponovat vlastním prodejním prostorem. Automaty navíc nevyžadují žádnou obsluhu, není tak třeba platit žádné zaměstnance. Odpadá i nutnost zajištění dopravy zboží k zákazníkům apod. Investice do prodejních automatů je nízká a jejich provoz vyžaduje pouze minimální zásahy.
Nabídka mechanických prodejních automatů
Automaty Vendimex jsou dostupné hned v několika variantách. Zmínit můžeme automaty Chupa Chups Surprise nebo přístroje spojené s další významným globálním brandem, automaty Mentos Surprise. Vendimex nabízí samozřejmě i veškeré příslušenství k automatům, především náplně.
Pokud přemýšlíte o vhodné investici s vysokým ziskovým potenciálem, zvažte pořízení mechanických prodejních automatů. Díky své nenáročnosti z pohledu vstupních investic i provozu se jedná o investici, kterou lze doporučit prakticky každému.
Kontakt
Jiří Veverka - VENDIMEX.CZ - prodejní automaty Chupa Chups Surprise, Mentos Surprise
http://www.vendimex.cz
Jiří Veverka
Zelenářská 123/29, Znojmo 669 02
IČ: 46899022
mail: j.veverka@centrum.cz
tel: +420 737 529 590
30 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
25 hodnocení
členem od 4. 7. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od xakrurychle (12 hodnocení)
12. 10. 2020
ikona hodnoceni
od Jaroslav Gongala (14 hodnocení)
15. 6. 2020

Opravdu doporučuji. Bleskové jednání a skvělé služby i zboží. Komunikace i o víkendu. Příště znovu u p. Veverky!

ikona hodnoceni
od Jan Hobler (7 hodnocení)
19. 12. 2019

Rychlá a kvalitní spolupráce bez sebemenšího zádrhelu. Doporučuji.

ikona

Děkuji za obchod.

Další nabídky Více