Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Logo + základní grafické práce

Ahoj,
zakládám jednoduchý e-shop a hledám grafika pro spolupráci. Začali bychom první zakázkou (viz níže) a při oboustranné spokojenosti se nebráním spolupráci do budoucna. Určitě neslibuju velký přísun zakázek, ale zkrátka občas potřebuji udělat nějakou grafickou a tak se hodí, mít k ruce někoho, kdo umí pomoct.
První zakázka obsahuje:
- Tvorbu loga pro e-shop. Nepotřebuji žádné složité CI/CD. Aktuální potřeba je opravdu jen logo, které umístím na eshop a na sociální síťe.
- Podívat se na shop a zkusit navrhnout nějakou barevnou paletu, která by se pro daný shop hodila. Shop dělám na Shoptetu a mám tedy velice omezené možnosti stylování. Půjde tedy o naprosto nejjednodušší návrh barevnosti. Např. horní lištu touto barvou, tlačítka touto, hover efekty touto. Zde bych si představoval tak 2-3 varianty.
- Tvorbu "hlavního baneru" na shop, nahoru do carouselu. Ten by měl v základu vycházet z té barevnosti v předchozím bodu. Příp. to můžeme udělat punkově i obráceně, že barevnost bude vycházet z toho hlavního baneru :-)
Jak to vidím:
- Předem říkám, že nesháním žádné profesionální grafické studio. Upřímně, jde mi o cenu. Ideálně nějaký začínající freelancer nebo student. Jsou to jednoduché práce. Tím však neříkám, že to může být vyloženě odfláknuté.
- Jak jsem psal - při vzájemné spokojenosti budu mít další drobné práce (bannery, úprav obrázků apod.)
V případě zájmu mi prosím pošlete:
- Pár vašich referencí. Ideálně s ohledem na poptávku (logo, banery)
- Cenu za první zakázku
Díky a s pozdravem,
Xhava15
51 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 24. 4. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Kazda (5 hodnocení)
28. 5. 2020

Od začátku si držel přátelský a férový postoj ke komunikaci. Ochotně pomáhal s vývojem, testováním i s nápady. Nebránil se ani lehké změně zadání. Všechny platby záloh hlásil a odesílal předběžně. Celkově jsem s obchodem nadmíru spokojen.

Další poptávky Více