Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

E-shop IT a elektro

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 1. 12. 2020
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Rozhodla jsem se prodat všechny eshopy, co mám a dočasně prostě být na mateřské
Jsem doma zavřená s dětmi a už mi z toho hrabe, roste teď návštěvnost, objednávky i zisky a asi nadešla ta správná chvíle, aby to někdo převzal a rozjel, jak jsem si představovala, že to udělám. Dostatečně jsem se tomu nevěnovala nikdy, a to ani teď.
Eshop jsem kupovala před rokem a půl, s tím, že na tom budeme pracovat s bráchou. Ten se na mě vykašlal, že ho to nebaví, neumí, nechce… já jsem pak řešila zdravotní problémy, nebyl na to prostě čas, sem tam přišla nějaká objednávka, ale minimum. Trochu víc se tomu věnuji tak od půlky září, ale málo. 
Dneska jich je 5+ denně a stále to roste, začínáme mít i víc recenzí na Heurece a Zboží, to pak taky vede k dalším objednávkám i na dražší věci a větší marži.
Předevčírem jsem například spárovala kategorie s IP telefony a hned začaly chodit objednávky na tyto produkty, hned se projeví, když se udělá něco navíc a stejně tak je bohužel vidět, když nedělá nikdo nic. Jako přivýdělek k mateřské to fakt není.
Nedělám absolutně žádný marketing, pouze zbožové srovnávače, když se tomu někdo bude věnovat, věřím, že to poroste, ale já na to mentální kapacitu prostě už nemám.
Prodáváme IT a elektroniku, 53 tisíc produktů máme 4 dlouhodobé dodavatele (napojené přes Napojse, dříve Datadepo) a rozjednané další, většina objednávek je od dvou z nich, všechno je dropship. Objednávky co dnes objednáte jsou z 99% zítra doručeny.
Obrat za poslední měsíc 300.000 Kč.
Zkoušela jsem i pár věcí na sklad, ale pokus úplně nevyšel a po roce jsem letos v říjnu/listopadu sklad vyprodala se ztrátou.
Eshop běží na Shoptetu, předplaceno do 04/21.
Když se tomu bude někdo věnovat, může to být fajn práce a příjem.
32735
32734
37 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 27. 11. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E