Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodám ziskový dropshipping e-shop s 3-letou historií – RYCHLÉ JEDNÁNÍ = VÝRAZNÁ SLEVA

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 27. 11. 2020
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
nabízím k prodeji velice pěkný e-shop s 3-letou historií. Obchod stojí na vlastním systému a je napojený přes API na Dropshipping.cz, čili nedrží se sklad a objednávky se automaticky přeposílají dodavateli. V praxi to znamená, že pouze řešíte e-mailem dotazy zákazníků, popř. upravujete detaily objednávek v systému.
E-shop nebyl nikdy pravidelně propagován, reklamní kampaň byla spuštěna jen jednou na začátku a byla v hodnotě 15 000 Kč. Poté fungoval obchod pouze bez reklamy.
Obchod je stále normálně v provozu a i bez reklamy chodí pár objednávek měsíčně, bohužel na něj nemám vůbec čas kvůli ostatním projektům a je škoda ho nechat fungovat jen tak.
Obsluha obchodu je jednoduchá, obchod stojí na vlastním systému s administrací a je napojený přímo na dodavatele přes portál Dropshipping.cz, na kterém je také administrace a dají se zde upravovat objednávky, sledovat přehled provizí, apod. Jednoduché i pro naprostého začátečníka bez zkušeností s e-shopy.
Množství objednávek je samozřejmě závislé na reklamě, bez ní chodí pár objednávek do měsíce a marže u produktů je až 18,3%, což vzhledem k vyšší ceně produktů nabízí zajímavou provizi.
Sortiment obchodu jsou velice pěkné a moderní tapety na zeď, obrazy a paravány.
Náklady na provoz jsou pouze doména a webhosting, čili pár stovek za rok a je napojený na Google Analytics, čili můžu přeposlat i nějaká čísla.
Kvůli velkému množství ostatních projektů a nedostatku času bych obchod rád prodal co nejdříve a proto nabízím do konce roku 2020 při rychlém jednání výraznou slevu z 30 000 Kč na 19900 Kč a možnost stihnout ještě pár předvánočních objednávek, poté cenu upravím na 30 tis...
Jakékoliv dotazy rád zodpovím přednostně e-mailem - mlcak.l@seznam.cz, popř. na tel.: 603 792 700.
26 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 12. 5. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E