Zadejte hledaný výraz...

💪 Programátor Ostrava

Ahoj,
je tady nějaký blázen z Ostravy, který nemá do čeho píchnout nebo hledá nějaké zajímavé nové výzvy? Nejedná se o práci za hodinovku ani za úkol. S kolegou máme zajímavý SaaS projekt, který nás v pohodě uživí. Jsme pouze 2 nemáme žádné zaměstnance, žádné závazky apod.. platíme jen server a projekt roste.
Pracujeme nyní na dalším projektu, kde již máme promyšlenou základní monetizaci a kačky z toho budou od začátku. Dále je zde vize do budoucna z toho udělat celkem zajímavou mašinu na peníze. Je to stejný obor jaký děláme nyní jen trošičku jiný produkt pro danou cílovku. Ale nemáme kapacity psát dva projekty zároveň a proto by se nám hodil někdo, kdo nám s tím píchne.
Každopádně co tím chci říct. Hledáme člověka se kterým si sedneme a stane se součástí našeho dvojčlenného týmu. Tedy s tebou již budeme 3. :-) Hledáme někoho se stejným zápalem do podnikání jako my a který do toho s námi půjde za % ze zisku. Nový projekt bude navázaný na náš současný a tedy máme již způsob jak to monetizovat hned od začátku, takže se na tom v uvozovkách namlsáš ihned. Osobně pro nás by bylo i lepší platit někoho za hodinovku, než se dělit z potencionálního zisku. Ale my chceme ať si s námi co nejdéle, ať máš taky svůj krk v byznyse, a ať nepíšeš prasácký kód na který se pak vysereš a nevyluští ho ani Colombo. :-D Prostě vize je mít menší tým, který bude společně tvořit projekty, na kterých budeme společně profitovat a absolutně nikdy nepomýšlet na klientskou práci nebo 9to5 job.
Vim, že jsem nyní tajemný jak Narnie.. ale ukázali bychom ti vše osobně. Vyložíme na stůl čísla a jak se nám daří. Pokud si sedneme, tak tě zasvětíme do nového projektu a začneš ho s námi vyvíjet. Máme i kanclík v Mariankách, takže klidně si tady můžeš dát i stůl. :-)
Podmínka je, že musíš být z Ostravy a musíš mít chuť pracovat za podíl. Musíš v tom vidět příslib skvělé budoucnosti. Ne nejedná se nábor do sekty, prostě zajdeme sednou na pivo a probereme to. Musíš být v pohodě a společně vymyslíme, jak to společně budeme táhnout.
46 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
12 hodnocení
členem od 28. 8. 2013
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od DavidSevera (2 hodnocení)
1. 2. 2021

Prodávající vše řešil téměř okamžitě. Reagoval na veškeré dotazy, vše vysvětlil a naučil. Po prodeji byl nadále k dispozici pro zavedení projektu. Vše probíhalo v přátelském duchu ke spokojenosti obou stran. Těším se na další obchod. Doporučuji.

ikona hodnoceni
od Milan (83 hodnocení)
12. 9. 2019

Obchod proběhl bez problémů. Mohu jen doporučit!

ikona hodnoceni
od Shopines (32 hodnocení)
17. 5. 2018

Vše v pořádku, doporučuji!

Další poptávky Více