Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Poptávka importu phpBB do bbPress ve WordPress

Dobrý den,
provozuji větší magazín ve WP a k tomu mi už roky běží samostatné fórum na phpBB. Chtěl bych se úplně zbavit phpBB systému a vše, co je možné, importovat do bbPress ve Wordpressu a mít to sjednocené.
Díval jsem se, že bbPress má přímo v sobě funkci na import dat z phpBB, takže by to mělo jít. Nejsem úplný amatér, spíše dlouholetý samouk (nejsem ale programátor). Nechci se do toho raději pouštět sám a preferoval bych někoho opravdu zkušeného, který ví, co dělá a pomohl by data přenést a případně nastavit celý bbPress, aby to dobře fungovalo na webu.
Z phpBB do bbPress tedy potřebuji přenést toto:
- všechna témata (2000+), příspěvky (12000+)
- registrované uživatele (2000+, podle webu bbPress by to mělo jít), ve WP jsou nyní zakázané registrace, uživatele tedy mám nyní jen v phpBB
- bude-li to nějak možné, tak i přílohy (fotky)
- případně trochu pročistit příspěvky, vyčistit bbcode nebo nějaké věci, co by nedobře vypadaly po importu (v rámci možností, chápu, že nějaké nedokonalosti asi občas budou, něco jsem ochoten pak upravit ručně)
Šablonu WP používám kvalitní placenou "Newsmag" a tato šablona už v základu podporuje bbPress, takže by asi stačilo udělat jen mírné úpravy ve vzhledu. Budu rád, když mi to někdo pomůže celé nastavit, zbytek už bych si pak udělal sám. Primárně mi zkrátka jde o to přenesení dat a aby to fungovalo, jak má.
V případě zájmu bych Vám také mohl poskytnout přístup do testovací verze webu ve WP (mám na subdoméně), kde běží šablona Newsmag a je nainstalovaný bbPress. Webhosting mám u Wedos, vyšší tarif NoLimitExtra.
Prosím, aby se ozvali pouze lidé, kteří dobře vědí, co ve WP dělají. Metodu pokus/omyl můžu dělat i já :-). Jsem ochoten si připlatit (dle dohody) za kvalitu. Preferuji práci profíka s referencemi. Díky!
25 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
6 hodnocení
členem od 12. 7. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Roman Havránek (3 hodnocení)
21. 1. 2019
Spolupráce proběhla výborně, komunikace byla rychlá a excelentní a jsem nadmíru spokojen.
ikona

Díky moc!

ikona hodnoceni
od dedek (2 hodnocení)
16. 9. 2010

Rychlé a bezproblémové uskutečnění obchodu. Mohu všem jen doporučit.

ikona hodnoceni
od Martin_H (91 hodnocení)
29. 12. 2009

Slušný a korektní přístup, doporučuji

Další poptávky Více