Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Vánoční sezóna je v plném proudu, ale neprodáváte? 🎄 Začněte auditem či konzultací zdarma 🔥

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 12. 11. 2020
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Kdo jsme?
Celkem jsem 3 specialisté dohromady s 15 lety zkušeností a nespočtem nápadů, jak pomoct vašemu podnikání. Společně tvoříme malou digitální agenturu Prongy.
Máme za sebou práci v internetových agenturách i vlastní podnikání. Víme, co je v prostředí internetu potřeba pro úspěšný byznys, jakých chyb se vyvarovat a na co si dát pozor. Kromě online marketingu ovládáme také grafiku, vývoj webu, tvorbu profesionálních fotografií a videí, správu e-shopu i sociálních sítí. Pro své klienty jsme spíš kolegové a parťáci než dodavatelé a rádi se potkáváme u společných projektů dlouhá léta.
S čím vším vám pomůžeme?
- Nastavíme PPC kampaně na Google, Sklik nebo Bing,
- spustíme výkonnostní reklamy na Facebooku a Instagramu,
- vyladíme SEO neboli optimalizaci pro vyhledávače,
- propojíme vás s ostatními podnikateli v B2B síti LinkedIn,
- pokud máte eshop s módou, nakopneme vaše tržby na Glami,
- ale také napíšeme texty na web i do newsletterů.
Co vám můžeme nabídnou?
Začněme s auditem reklamních kampaní nebo konzultací vašeho internetového projektu ZDARMA!
Audit vám poslouží v případě, že už máte spuštěný web, využíváte reklamu ve vyhledávání (PPC) nebo výkonnostní reklamy na sociálních sítích. Podíváme se, jak jsou jednotlivé nástroje nastavené, a zjistíme, co by stálo za zlepšení.
Konzultace se hodí pro ty z vás, kteří s podnikáním a prezentací na internetu teprve začínají. Představíte nám svůj projekt, své cíle a případné problémy. My vám dáme tipy a doporučení, které nástroje online marketingu využít a jak s nimi správně pracovat. Naše konzultace nekončí jen u marketingu, na každy projekt nahlížíme s odstupem a snažíme se předat kvalitní rady, který zajistí celkový rozvoj.
Audit nebo konzultace představují pouze začátek. Pokud budete chtít, rádi se s vámi domluvíme na další spolupráci.
Jak pracujeme?
Jak jsme již nakousli na začátku, jsem celkem tři (markeťák, grafik/designér, kodér/programátor) a každý z nás se soustředí na svůj obor, kterému rozumí a cítí se v něm jako doma. Nenabízíme služby, kterým nerozumíme a tudíž se nemusíme za svoji práci stydět. Jde nám o dlouhodobé a komplexní spolupráce, kterým se můžeme naplno věnovat právě díky tomu, že nejsme velká agentura. Nikdy nebudete odkazováni na žádné asistentky nebo juniory.
Rádi pro vás připravíme navrh spolupráce, který bude dávat smysl oběma stranám. Je tedy možné se domluvit na tradičním hodinovém nebo paušálovém fakturovaní, či práci za procenta ze zisku nebo i podílnictví.
Spojit se můžeme pomocí emailu info@prongy.cz nebo po vyplnění formuláře na webu. Poté jsme s klienty zvyklí, být v kontaktu jak mailově, tak i telefonicky a nejraději osobně. Věříme totiž, že jeden telefon vydá za 10 mailů a 1 osobní schůzka za 5 hovorů.
Michal Volec
Marketing | Jednatel
info@prongy.cz
www.prongy.cz
Jsme Vaši partneři ve světě online.
54 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 31. 7. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Snafu95 (2 hodnocení)
2. 8. 2017

Firma Prongy group, s.r.o je spolehlivou firmou, se kterou spolupracuji již několik měsíců a vždy jsem byl maximálně spokojen. Mohu jen doporučit!!

ikona hodnoceni
od Babadook85 (6 hodnocení)
2. 8. 2017

Skvělá spolupráce. Již delší dobu využíváme služeb firmy Prongy group s.r.o. a naše magazíny jsou krásné a plné obsahu každý den. Spolehlivá firma.

Další nabídky Více