Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Callbot – robotický operátor obvolá vaše databáze a vygeneruje leady za minimální náklady

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 6. 11. 2020
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Máte callcentrum nebo obvoláváte databáze pro získání nových leadů nebo v rámci zákaznické podpory? Vyzkoušejte nyní zdarma Callbota (robotického operátora) pro úsporu času i nákladů. V rámci předvánoční akce Vám vytvoříme ZDARMA ukázkového callbota přímo na míru!
Callbot aktivně vykonává odchozí hovory a je schopen samostatně oslovit kontakty/respondenty s potřebným sdělením, případně provést preselekci volaných osob před přepojením na skutečného lidského operátora. Dále callbot zvládne obvolat vaše studené databázové kontakty nebo samostatně provádět průzkumy. Disponuje funkcí rozpoznávání hlasu, tudíž je schopen samostatně vést rozhovor.
 
Virtuální operátor představuje pro firmy využívající callcentra radikální zefektivnění činnosti jak z časového, tak z nákladového hlediska. Šetří čas lidských operátorů, kteří se tak mohou věnovat skutečně relevantním hovorům.
 
Příklad využití virtuálního operátora:
 
Dobrý den,
 
u telefonu virtuální operátorka Petra, nabízím Vám možnost výhodného volání za nejlevnější ceny na trhu. Pokud máte zájem, řekněte "ANO".
Po vyřčení ano, dojde k přesměrování na reálného operátora, který celou záležitost dořeší.
Více informací a případových studií naleznete v přiložené prezentaci.
 
Callboty se považují za jeden z nástrojů prodeje a marketingu, který v příštích letech dosáhne nebývalého rozmachu. S námi můžete být v zavedení této novinky krok před konkurencí.
 
Pokud Vás možnost vzájemné spolupráce zaujala, mohu Vám nabídnout zdarma on-line nebo osobní konzultaci s našim specialistou, který Vám poradí a ukáže možnosti a přínosy našich technologií pro vaši společnost a vytvoří pro vás ukázkového callbota zdarma. 
34 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 6. 4. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více