Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodám Transexual.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 5. 11. 2020
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Případnému zájemci prodám www stránky transexual.cz, který je zaměřený nejen pro transgender osoby. Webové stránky mají 11 letou historii a průměrná návštěvnost je 4500-5000 unikátních návštěvníku měsíčně.
 
Stránky jsou koncipovány jako magazín, který obsahuje seznamku, kam pravidelně uživatelé přispívají svými inzeráty. Na stránkách seznam a google jsou na předních stránkách ve vyhledávání na klíčová slova. Nejde o žádné porno, nebo nabídku erotických služeb. Pouze o spíše komunitní stránku pro Transgender osoby a jejich příznivce.
Stránka má zhruba 140000 pageviews měsíčně a je celkem populární v kategorii uživatelů, kteří ji navštěvují.
 
Je možné ji adaptovat na affiliate program, nebo odkazovat na vlastní stránky. Popřípadě, využít na rozvíjení současného projektu.
 
Celý projekt je postaven na WordPressu. Bohužel nemám čas na vylepšování a aktualizování této stránky, tak bych prodala případnému kupujícímu tyto webové stránky, který bude stejný nadšenec jako já.
 
Mají svůj potenciál, a kdo by uměl tyto stránky uchopit do rukou, tak si myslím, že to není špatná investice, z hlediska historie stránek.
Bohužel, já nemám dostatek času momentálně stránky rozvíjet a proto je nabízím případnému zájemci. Pokud by měl někdo zájem, ráda je předám do dobrých rukou.
149 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 4. 12. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E