Zadejte hledaný výraz...

Vydělávejte ONLINE – Staňte se velice profitabilním prodejcem digitálních produktů 💰 Step by Step NÁVOD

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 4. 11. 2020
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Affiliate marketing ... business model, ve kterém máte možnost nabízet produkt někoho jiného a při prodeji produktu přes váš odkaz obdržíte zaslouženou provizi - v síti Clickbank je to většinou skvělých 75% z ceny produktu. 
V USA lidé každý den utratí desítky miliónů dolarů za různé produkty a přípravky na hubnutí ... proč si neukrojit i část tohoto koláče pro sebe že?:)
Tento model je založený na propagaci produktů z health & fitness odvětví - optimalizovaných pro vysoké konverze - pomocí přesně zacílené a promyšlené Facebook reklamy. Všechno vám bude dopodrobna vysvětleno naším učitelem a aktuálně nejúspěšnějším "Affiliate" v síti Clickbank. Budete tak mít v rukou celý systém který je zapotřebí pro nastartování vašeho nového podnikání.
Získáte také přístup do FB soukromé komunity čítající přes 7700 členů, kteří si neustále radí, podporují se navzájem a především vyměňují cenné zkušenosti. Sám jsem členem této skupiny a každý den je zde ohromné množství VALUE, která vám ulehčí spoustu práce, času i peněz při začátku.
Jaké jsou požadavky pro tento business? Bez angličtiny se sice neobejdete, ale není to nic super náročného. Měli byste být alespoň trochu kreativní, mít odhodlání uspět, nevzdat to hned ze začátku a makat na sobě a věřit že to také dokážete. Tento systém však není pro každého ... musíte ho brát opravdu vážně. Pokud chcete vydělat milion korun hned první týden, tak ani nemusíte klikat na odkaz níže:)
Věřte mi, že to za tu píli, investovaný čas i peníze opravdu stojí! 
Veškeré info naleznete zde
Pokud budete mít jakýkoli dotaz, neváhejte mi napsat do zpráv.
Tomáš
22 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 20. 3. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více