Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Vývoj interního systému pro studentský spolek

Dobrý den,
jsme studentský spolek na VŠE a hledáme někoho, kdo by nám vytvořil interní systém na míru pro naše potřeby. Momentálně používáme systém vyvinutý před spoustou let. Jak to tak bývá, nikdo se o něj dlouho nestaral, mezi tím zastaral a dnes je téměř nemožné v něm cokoli upravit. Proto jsme se rozhodli, že bychom si rádi pořídili nový.
Obecný popis funkčností
  • V systému jsou dvě hlavní skupiny uživatelů. Zahraniční studenti a čeští studenti. Studenti před začátkem semestru vyplní v systému přihlášku do párovacího programu. Přihlášky podléhají naší kontrole a schvalování. Po uzavření přihlášek pak systém spáruje české a zahraniční studenty podle obsahu co vyplnili do přihlášky. Systém také dovoluje manuální párování českých a zahraničních studentů.
  • V průběhu semestru musí český student splnit několik úkolů se zahraničním studentem, které v systému eviduje. Zahraniční student je potvrzuje. Na každý z párů dohlíží někdo ze členů spolku.
  • V systému jsou zakládat události pro různé skupiny uživatelů. Na tyto události se uživatelé mohou registrovat. U událostí kde je nastavená cena mohou uživatelé zaplatit skrz platební bránu. Pokud je třeba systém umožňuje platbu vrátit. Pokud je kapacita události naplněná, systém umožňuje se dalším uživatelům zapsat na waiting list.
  • Systém umožňuje rozesílání hromadných informačních emailů různým skupinám dle potřeby.
  • Audit - systém zaznamenává kdo co kdy kde a jak upravil. Je to využíváno pro zpětné zjišťování chyb.
Z business hlediska víme přesně co chceme a od systému požadujeme. Pro obecnou představu o rozsahu zakázky by to mělo snad být dostatečné. Se zájemci to samozřejmě mohu probrat podrobněji.
Technické specifikace.
Jde nám o webovou aplikaci. Výběr technologií necháme na Vás. Máme linuxový virtuální server který je plně pod naší kontrolou, není problém tam nainstalovat software který bude pro běh potřeba.
Samozřejmě chceme, aby byl web použitelný i na mobilních zařízeních.
Jakékoli dotazy samozřejmě rád zodpovím.
37 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 10. 9. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více