Zadejte hledaný výraz...

Prodej e-shopu včetně domény od 1Kč

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 15. 10. 2020
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízíme k prodeji e-shop fungující již od roku 2013 dosud, zabývající se prodejem francouzského (především levandulového) dekorativního zboží a kosmetiky. Jde především o vysoce kvalitní přírodní kosmetiku a mýdla z Provence, levandulové čokolády, a dekor pro dům a zahradu.
E-shop včetně domény má historii od roku 2013, k e-shopu patří i Facebooková fan page čítající přes 5.000 followerů a rovněž instagramový účet.
E-shop má velký provoz zákazníků cca 4.600 unikátních návštěv měsíčně, a je zde velký potenciál prodeje. Nyní je ale v nabídce málo zboží, proto e-shop finančně stagnuje.
Na začátku provozu v roce 2013 jsme investovali cca 70.000Kč do SEO i zpětných odkazů, poslední roky žije e-shop z fulltextového vyhledávání. V prvních letech byl e-shop hlavním zdrojem mého příjmu a zkušenost byla taková, že skvěle fungovala komunikace pomocí sociálních sítí a přes Facebook bylo provedeno cca 90% objednávek, přičemž investice do reklamy zde byla v řádech stokorun měsíčně.
E-shop má dobré renomé mezi zákazníky dle Heuréky a Ověřeno zákazníky (možno doložit linkem na Heuréku).
V současnosti běží provoz na ShopSunu, kde jsou měsíční náklady na provoz okolo 100Kč. Dříve vše bylo na Shoptetu, takže pokud by nový majitel chtěl provést převod zpět na Shoptet, nebyl by to problém. Ale za nás je ShopSun skvělý a vždy nám se vším vyšli vstříc.
V současnosti jsou na e-shopu zásoby zboží cca za 10.000Kč, které je možné, ale není nutné s e-shopem zároveň odkoupit.
Kupujícímu můžeme předat kontakty na dodavatele zboží v ČR, takže je možné obchod převzít, nakoupit si další zboží a použít stávající popisy zboží i fotografie, navýšit množství zboží, nebo si e-shop upravit podle sebe. Marže u výrobků je pohyblivá podle produktu, ale zároveň je velice zajímavá, protože u některých produktů činila až 40% (pohyblivost marže ovlivňuje i to, v jakém objemu je nový majitel ochoten zboží odebírat od dodavatelů = čím větší odběr, tím nižší cena produktů).
K e-shopu zašleme nehmotné materiály jako logo, fav icon, databázi obrázků pro e-shop, ale rovněž je možné předat raznici s vlastním logem pro potisk balíčků, tašek a pytlíků, fialový inkoust pro raznici, a za drobný peníz je možné odkoupit i potištěné pásky s vlastním logem, které vypadají velice pěkně na personalizovaných balíčcích pro zákazníky.
E-shop byl naše srdcová záležitost a provoz byl veden s láskou. Nyní jsem ale maminka na mateřské s malým miminkem a o provoz se nestíhám starat. Nechci na prodeji e-shopu zbohatnout, ale prosila bych, aby se o prodej zajímali jen vážní zájemci, kteří jej budou provozovat dál s chutí a zápalem pro krásné a vysoce kvalitní zboží.
K výsledné dražené ceně je třeba připočítat provizi Webtrhu a DPH. Děkujeme předem všem zájemcům.
24 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 4. 2. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E