Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledám administrátora serveru přes Virtualmin/Webmin

Hledám správce serveru (vlastní dedikovaný server, hosting v Kanadě), který bude schopný řešit případné problémy, aktualizace, zálohy, updaty apod. Bohužel současný správce má zdravotní problémy a není schopný pro mě nadále pracovat.
Server nesmí spadnout nebo nefungovat kvůli aktualizacím apod. (denně desítky tisíc lidí).
Vše je aktuálně funkční, jede jak má a není nutné zasahovat. Ale už v minulosti některé updaty na novém ubuntu byly špatné (chyba ve verzi ubuntu) a server automaticky nenajel a musely se postupně nahrávat jednotlivé staré verze a zabralo to třeba půl hodiny (později na to byl skript a bylo to za 2 minuty).
Takže nechci riskovat, že udělám skrz Webmin update balíčků a server zůstane kvůli něčemu vypnutý, respektive nenaskočí, jak má. To by stálo hromadu peněz.
Nejedná se o nic časově náročného, ale musím mít člověka, který všemu na 1500% rozumí, bude mít vždy zálohy a pokud se něco nepovede, tak do pár minut vše nahodí zpět nebo opraví. A třeba jednou dvakrát za měsíc udělá všechny aktualizace a zkontroluje, že je vše ok a pokud ne, tak okamžitě opraví. Pokud bude vše ok, tak jsou to minutové operace. Plus samozřejmě nějaká stálá kontrola a běžná údržba, že je v průběhu celého roku vše v pořádku a server jede, jak má.
67 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 1. 3. 2014
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více