Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Najde se tu mentor pro vývojářské studio?

Klapka
verified
rating uzivatele
22. 9. 2020 11:23:54
Zdravím,
všiml jsem si, že se tu dost rozebírají věci ohledně podnikání v IT, tak sem zkusím nadhodit téma, nad kterým přemýšlím již delší dobu, ale až teď mě situace přiměla ho zde ventilovat.
Máme malé (10 vývojářů) vývojářské studio, kde řešíme zakázkový vývoj. Všechno nám šlo skvěle - máme dobré reference, vyhráli jsme i větší veřejnou zakázku atd.
Na začátku tohoto roku to vypadalo, že dost porosteme a měli jsme sjednané a dokonce i podepsané nové zakázky, které se kvůli koronaviru neuskutečnily. Bohužel většina nových zakázek se týkala gastra nebo festivalových akcí a my tak přišli o většinu zakázek, co jsme získali tento rok.
Již dříve jsme se snažili sehnat nějakého mentora, ale co jsem všude koukal, tak mentoři se hlásili pouze ke startupům, které rozvíjejí vlastní produkt, což pro nás na začátku bylo téma, ale po čase jsme se rozhodli náš produkt opustit.
Teď pro nás nastává situace, kdy začínáme řešit, co máme dělat dál. Náš klasický marketing přestal fungovat, kanály odběrů zakázek víceméně taky. Proto sháníme nějakého mentora, který by nám, buď jako koníček nebo za úplatu, poradil, jak z této ošemetné situace ven a popřípadě nám ukázal i cestu do budoucna.
Děkuji za přečtení.
22. 9. 2020 11:23:54
https://webtrh.cz/diskuse/najde-se-tu-mentor-pro-vyvojarske-studio/#reply1464049
Tomáš Marek
verified
rating uzivatele
(23 hodnocení)
22. 9. 2020 11:56:38
TomášX
22. 9. 2020 11:56:38
https://webtrh.cz/diskuse/najde-se-tu-mentor-pro-vyvojarske-studio/#reply1464048
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit