Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

ČasNaZdraví.cz | Rozsáhlý magazín o zdravém stravování – články, recepty, katalog restaurací

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 15. 9. 2020
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízím k prodeji rozsáhlý magazín o zdraví, zdravém stravování a přírodní medicíně ČasNaZdraví.cz, který jsem před pár měsíci koupil zde na webtrhu.
Podrobné informace o projektu jsou zde https://webtrh.cz/453018-casnazdravi-rozsahly-magazin-zdravem-stravovani?p=1591707#post1591707
S projektem jsem spokojený, pan Beránek odvedl opravdu dobrou práci. Nicméně nyní řeším jinou investici a chci soustředit maximální finanční prostředky na ni. Proto rozprodávám své menší projekty.
Magazín ČasNaZdraví jsem koupil za 27 tis Kč. Od té doby jsem zařídil rozšíření článků (přesně 7, cena 400Kč/článek), včetně vložení meta popisků (viz například článek na téma Kurkuma). Do toho bylo vloženo 8 nových článků do této kategorie (cena 600Kč/ks). Do sekce zdravých receptů bylo vyhotoveno 12 nových receptů, zde byla cena 150Kč/ks. Celkem tedy bylo zainvestováno 9 400Kč do textů a 8 700Kč do zpětných odkazů pro zvýšení odkazového profilu. Do toho jsem zpracoval analýzu klíčových slov. Celkem jsem do projektu investoval 45 100Kč. Rád bych, aby se mi tato částka aspoň z velké části vrátila.
Návštěvnost je zatím v rámci stovek měsíčně. Jedná se o nový projekt, ale s velkým potenciálem růstu a zajímavou monetizací.
Děkuji.
UPDATE: přidány další 3 články a několik nových receptů. Cenu nechávám stejnou.
26 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
4 hodnocení
členem od 12. 4. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E