Zadejte hledaný výraz...

E-shop za výprodejovou cenu od 1Kč

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 15. 9. 2020
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodám projekt, zabývající se prodejem značkové módy předních světových značek - Calvin Klein, Guess, Hugo Boss, atd.
V ČÍSLECH
Předem upozorňuji, že e-shop je zbrusu nový a prodávám jej z důvodů, které popisuji níže. Proto čísla nejsou nějak zvlášť ohromující.
Návštěvnost je cca 550 lidí měsíčně, velká část pouze z organického vyhledávání. To bylo dosaženo především zpětnými odkazy, do kterých bylo investováno cca 20 000 Kč (bez DPH). E-shop se pořád indexuje a očekávám zvýšení návštěvnosti.
Popisky produktů, popisky kategorií a články v magazínu jsou další důležitou součástí prodeje. Každý produkt je originálně popsán (někde jsou dokonce vloženy nově nafocené fotky), každá kategorie je unikátně otextována, včetně samotných značek. K tomu všemu patří magazín, kde je nyní 9 originálních článků, které jsou především pro uživatele užitečné (nejsou to jen kecy v kleci, ale tipy a triky). Všechny tyto texty (58 produktů, 8 značek, 11 kategorií, 9 článků do magazínu - cca 100NS textu) oceňuji na 15 000Kč (150Kč/NS). Některé texty psali profesionálové, jejich cena za NS je mnohem vyšší, jak 150Kč.
Objednávky jsou zatím převážně organické. Za celou dobu existence (cca 4 měsíce) navštívilo e-shop přes 1 800 lidí a vygenerovalo 17 objednávek v celkové výši 36 000 Kč (včetně DPH).
Marže je opravdu velmi zajímavá a pohybuje se mezi 30-40%.
E-shop běží na Shoptetu. Design je prémiově zakoupen a upraven tak, že vypadá unikátně a hlavně dobře sedí k celému konceptu e-shopu. Šablona vyšla na 3 000Kč bez DPH + další (nemalé) úpravy.
DŮVOD PRODEJE
S projektem jsem měl velké plány a ambice. Hodně jsem si dal záležet na všech aspektech, ale zradil mě jeden hlavní dodavatel, na kterého jsem hodně spoléhal. To mi vzalo chuť a elán do dalších kroků, a proto jsem se rozhodl projekt prodat. Nyní jsou tedy 2 osvědčení dodavatelé a kontakty samozřejmě předám.
CENA PROJEKTU
Nejedná se o žádnou rychlokvašku, ale o projekt, na kterém jsem pracoval několik měsíců. Je dobře postaven jak z pohledu SEO, tak z pohledu finančního (rozumné marže, zajímavé produkty, zautomatizované procesy).
Když sečtu jednotlivé položky, vychází mi částka okolo 40 000Kč. Jelikož chci kvůli CF celý prodej zrealizovat v poměrně rychle, nabídnu projekt od 1 Kč bez skladových zásob.
V této ceně tedy získáte všechna práva (fotky, texty, logo), kontakty na dodavatele, převod platformy, dobře znějící a zapamatovatelnou doménu, databázi kontaktů (i když jen o pár lidech), zaškolení do SEO problematiky, pomoc v dalších vývoji projektu (tipy a triky).
Skladové zásoby nejsou součástí prodeje. Nyní je na e-shopu vystaveno přesně 58 produktů. Z toho část z nich je skladem. Nákupní ceny všech skladových položek jsou okolo 15 000Kč (bez DPH), prodejní ceny jsou (podle aktuálního nastavení cen cca 30 000Kč, včetně DPH). Nyní je navíc k dispozici další kredit na nákup zboží u jednoho z dodavatelů. Jedná se přesně o 102,87€ (cca 2 800Kč). Skladové zásoby je nutné koupit zvlášť za 90% nákupní ceny, tedy 13 500Kč (bez DPH)
K celkové částce je nutné připočítat DPH a provizi webtrhu.
26 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
4 hodnocení
členem od 12. 4. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E