Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledám grafika pro tvorbu obrázků, bannerů, grafiky a 3D modelů pro web nového produktu

Zdravím,
Hledám zodpovědného a zkušeného grafika, který by nám pomohl s tvorbou podkladů pro web nového produktu, který chceme uvést na trh v dalších měsících. Nutností je znalost tvorby 3d modelů. Pošleme Vám kompletní dizajn produktu ve formátu pro tisk a Vy nám vytvoříte 3d model. Jedná se o energetický nápoj, který se bude prodávat v 250ml plechovce od firmy Ball. Z tohoto modelu pak bude možné tvořit obrázky, které použijeme na web. Ideální by byla možnost přidání efektů jako například efekt vychlazeného nápoje a tak dále.
Dále budeme mít zájem o vytvoření podkladů pro web. Mám na mysli ikonky, textury pro tlačítka, sekce, logo společnosti, bannery, ilustrace a tak dále. Chtěli bychom, aby dizajn webu byl na velmi vysoké úrovní. Web si plánujeme navrhnout ve vlastní režii a jde nám zatím jen o podklady ale v případě spokojenosti s grafikem, bychom si věděli představit spolupráci i na dizajnu webu. Znalost Wordpressu a Elementoru je výhoda ale ne podmínka.
Jedná se o dlouhodobou spolupráci. Jde nám především o kvalitu. Samozřejmostí je včasné placení faktur. Není problém platit i přes PayPal nebo BTC. V případě zájmu mě, prosím kontaktujte emailem na xreflectx@gmail.com. Pošlete mi, prosím své reference a orientační cenu za hodinu práce. Děkuji.
25 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 30. 8. 2013
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od SyntaxError (3 hodnocení)
26. 2. 2014

Perfektní komunikace a rychlost

Další poptávky Více