Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Začněte vyvíjet vlastní projekty a monetizujte přes affiliate marketing

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 27. 8. 2020
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Stále developujete weby pro třetí stranu? To už je dávno pryč!!! Již před 5 lety desítky developerských společností různých velikostí, kteří vyvíjeli weby na zakázku, objevili sílu affiliate marketingu.
V začátcích developeři brali tvorbu svých webů, které jim začali generovat stabilní příjem z affiliate, jako doplněk ke stávajícímu zakázkovému vývoji. Postupem se peněžní příjem z těchto projektů v řadě společností stával stále významnější. V dnešní době už desítky vývojářských firem kompletně změnily svoji strategii a jejich vlastní příjem z affiliate projektů převyšuje zakázkovou výrobu webů.
Jak je to možné? Jaké jsou plusy affiliate?
  • Predikovatelný měsíční příjem - když máte zajímavý projekt, kam chodí jasná cílovka, je to ideální projekt na monetizaci přes affiliate, kde dostáváte provize z objednávek klientů, kteří přicházejí k inzerentovi přes vaše stránky.
  • Nezávislost na obchodním oddělení a na zákaznících - developujete svoje vlastní projekty, tedy svoje know how neprodáváte jednorázově za tvorbu webu pro zákazníka, ale dlouhodobě ze svých webových projektů získáváte každý měsíc peníze.
  • Všechny významné e-shopy nabízejí affiliate spolupráci - z těch největších to jsou Mall, Euronics, Kasa, Alza, Zoot, Answear, Footshop, Notino, Astratex, Decathlon, Sephora, Sconto, Siko, Asko, atd.
Jaké jsou mínusy?
Musíte se trochu věnovat marketingu - SEO, UX, PPC nebo si na tyto online disciplíny někoho najmout, abyste získali na své affiliate projekty zákazníky, které následně monetizujete přes affiliate.
Chcete vyvíjet vlastní projekty s pomocí affiliate marketingu? Kontaktujte nás.
35 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 30. 3. 2012
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více