Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej svatebního webu s originálním nápadem

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 24. 8. 2020
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Hezký den,
nabízím k prodeji svatební web: www.laaf.cz včetně práv na prodej produktu. K webu je připojen Simpleshop, kde nabízím na český trh zcela unikátní příručku pro nevěsty, kde najdou šablony na svatební hry, které si samy mohou vytisknout podle počtu hostů apod. Nic takového zatím v ČR není a celý produkt vlastním já. Svatební odvětví má obrovský potenciál, proto mi přijde škoda nechat to ležet jen tak ladem. Bohužel na něj nemám čas.
Produkt je online, takže se nemusí řešit sklad, distribuce apod.
Do stránek a samotného produktu se investovalo 80.000 Kč a prodalo se 50 produktů (díky reklamám na sociálních sítích, které běžely pouhý měsíc, poté žádná další propagace neprobíhala).
Je to projekt, do kterého se musí investovat čas v podobě psaní článků a rozvíjení komunity kolem svateb, tedy téma spíše pro ženy, nicméně s obrovským potenciálem, jelikož v minulém roce bylo v ČR přes 85.000 svateb.
Já osobně se věnuji více jiným oborům a tak mě toto téma přestalo zajímat. Věřím, že pro maminky na mateřské nebo ženy, které by chtěly začít něco nového a zajímá je téma svateb, tak je to skvělý start, kdy je vše připravené včetně FB stránek a Instagramu, stačí se do toho pustit.
Nabízím k prodeji originální produkt a práva k jeho prodeji, doménu a hotové stránky, logo, FB stránku a Instagram, samozřejmostí je převedení Business Manager, přepsání Gsuite, G.analytics atd. Věnuji se marketingu, takže mám veškeré marketingové aktivity podchycené a pro rozjezd zcela stačí.
Cena začíná na 111.000 Kč, jelikož jde originální nápad, který nenajdete na žádném jiném českém e-shopu. Na amerických e-shopech, jsou podobné produkty velmi oblíbené. Díky průzkumu, který jsem dělala s nevěstami vím, že je produkt žádaný i u nás.
Pokud budete mít zájem o bližší informace, neváhejte se na mě obrátit na nela.hanakova@gmail.com.
Těším se na nabídky a věřím, že se projekt dostane do správných rukou.
14 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 7. 4. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E