Zadejte hledaný výraz...

3D vizualizace, video rendering, 3D aplikace, virtualní prohlídky aj.

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 23. 8. 2020
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Fibix Studio se zaměřuje na 3D vizualizace a vývoj aplikací. Zpracováváme vizualizace v podobě obrázků, videí, virtuální reality a vyvíjíme na míru interaktivní aplikace, ve kterých si koncový zákazník může například nakonfigurovat a objednat požadovaný produkt.
Mezi naše služby patří:
- 3D vizualizace
- tvorba videí
- VR/AR aplikace
- 3D interaktivní aplikace
- virtuální prohlídky
- konfigurátory, jak pro zákazníky, tak pro dodavatele
- modelace a zasazení 3D objektu do videa, např. do průletu z dronu
Máme vlastní in-house softwarové řešení, jež nám dává maximální svobodu v rámci vývoje nástrojů a aplikací na míru. Díky naší nezávislosti na třetích stranách jsme schopni velmi rychle a flexibilně reagovat na požadavky zákazníků, věc máme plně pod kontrolou. Naší hlavní specializací jsou v posledních letech architektonické vizualizace, služby ale poskytujeme napříč celým spektrem průmyslových odvětví a designu. Fibix Studio působí na mezinárodním trhu od roku 2012 a kromě českých zákazníků pracujeme s klienty z Německa, USA či Saudské Arábie.
Chcete získat konkurenční výhodu skrz nejnovější informační technologie? Kontaktujte nás a my vám ukážeme, jak toho s námi můžete dosáhnout.
Pro více informací nás můžete kontaktovat na telefonním čísle 736 216 695, emailem na info@fibix.cz nebo navštivte naši webovou stránku fibix.cz.
71 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 23. 8. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více