Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Exkluzivní projekt s obrovským potenciálem – LikeTerrry

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 24. 7. 2020
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
31890
Dobrý den,
přicházím s nabídkou exkluzivního projektu. Nic podobného na aktuálním trhu není a projekt má ambice mezinárodního měřítka. Na projektu se pracovalo zhruba rok a je připraven k plnému provozu. Projekt nese název LikeTerry.
O co se tedy jedná?
Mluvím zde o revoluci v objednávání služeb o sebe. Ať už se jedná o kadeřnictví, masáže, fitness, nehty, obličej, vlasy atd. Přišli jsme s novým způsobem objednávání, s něčím, co má ambice změnit celý zavedený trh. Jedná se o marketingový a rezervační systém pro všechny tyto služby. Systém by měl ulehčit veškeré objednání, komunikaci, sledování rezervací, přijímání peněz, nabízení slev, objednání se na poslední chvíli a mnoho dalšího.
Jak systém funguje?
Systém je postaven a naprogramován v jazyku PHP 7.0 a za pomoci frameworku Nette. Systém má ulehčovat komunikaci mezi zákazníkem a salonem. Pojďme si tedy vysvětlit funkce jednotlivých kategorií.
Jak funguje LikeTerry pro uživatele?
Chcete se nechat ostříhat? Nevíte kde? Chcete masáž? Nalakovat nehty? Nyní můžete skrz Váš počítač, mobil či tablet. LikeTerry Vám pomůže najít službu o Vaše tělo kdekoli. Zadáte o jakou službu máte zájem, případně v jaké lokaci a systém Vám nabídne výsledky dle Vašeho hledání. Můžete si porovnat výsledky, porovnat hodnocení, rychlost služby a vybrat si službu, o kterou máte zájem. Filtr Vám nabídne i možnosti jako last minute, tudíž zlevněné služby na poslední chvíli nebo třeba expresní službu pod 45 minut. Uživatel si tedy může vybrat službu dle jeho představ a tu si následně skrz tento systém zarezervovat. Poté počká, zda mu salon rezervaci schválí či neschválí a může jít na stříhání! Po stříhání je samozřejmě potřeba zaplatit. Tuto možnost může provést skrz svojí kreditní kartu a už nikdy neplatit hotově. Po dokončení může zákazník službu ohodnotit a kdykoli se rezervovat znova. Mnoho salonů totiž nabízí věrnostní slevu, např. 5 stříhání za polovinu.
Tímto způsobem se naprosto mění zavedené pořádky. Už žádné volání, žádné dohadování o termíny, žádné hledání korun po kapsách. Ode dneška stačí pár kliků a vše přehledně! A je jedno, jestli se jedná o kadeřnictví, lakování nehtů, masáž či třeba make-up.
Jak funguje LikeTerry pro salony?
LikeTerry nabízí salonům a firmám nový a unikátní marketingový kanál, rezervační kalendář, možnost tvořit si slevy, chat se zákazníky, udržování stálých zákazníků, storno poplatky a mnohem více. A co za to? Dokud Vám něco nepřineseme, nic po Vás nechceme! Provizní systém je nastaven formou procentuálního poplatku za každou odvedenou službu. Nedostanou od nás tedy jenom kalendář, ale balíček služeb ve kterých je marketing, přijímání plateb, komunikace se zákazníky, vytváření slev pro zákazníky atd.
Co tedy LikeTerry všechno umí?
Pro uživatele
Porovnání a výběr salonu - najít salon dle polohy, ceny, hodnocení, času, délky služby atd.
Online rezervace v daném salonu - Rezervace na konkrétní datum a čas, možnost sloučit více služeb na jednu objednávku, objednat na někoho jiného.
Zaplacení služby přes platební kartu - Možnost vybrat si zaplacení služby skrze platební bránu. Jako platební brána je aktuálně implementováno řešení GoPay, ale není zprovozněno, aby mohl budoucí majitel případně změnit výběr poskytovatele on-line plateb. Možné je implementovat prakticky jakoukoliv platební bránu a využít preuatorizaci či ji vůbec nepoužívat a tím zjednodušit celý systém plateb. GoPay umožňuje preautorizaci plateb - částka se zablokuje a strhává se až po potvrzení salonu, že bude služba provedena. Zároveň je možné zaplatit i skrze hotovost.
Hodnocení služeb a salonu - Po každé objednávce může uživatel ohodnotit služby a dát tak vědět ostatním uživatelům, jaký salon je a jaký má ze služby pocit.
Uživatelský profil - Každý uživatel si může vytvořit svůj uživatelský profil, kde si může objednávat znova služby, které již využil. Možnost přidávat salony do oblíbených. Využívat věrnostních slev.
Chat - Ke každé objednávce je implementované chatové okno, kde může zákazník komunikovat se salonem. Může se tedy zeptat na případné otázky či ohlásit pozdější příchod.
Dárkové kupony - Možnost koupit si dárkový kupon pro sebe či pro své známé. Nabízí uživateli výběr, kde chce tento dárkový kupon uplatnit.
!!Objednání služeb domů!! - Možnost objednat si službu domů. Automatické vyhodnocení, zda-li na Vaši adrese lze službu domů čerpat. Systém funguje na principu dámejídlo.cz. Zadáte adresu a objeví se výpis služeb, které můžete na této adrese využít.
Pro salony
Rezervační kalendář - Kalendář s přehledem o objednávkách, možnost rozdělit na jednotlivé zaměstnance. Možnost přidat vlastní rezervace (bez provize) a tím přesunout celou správu pracovní doby do našeho systému. Možnost přesouvat si termíny, psát si se zákazníky.
Přehled tržeb - Firemní přehled veškerých tržeb, rezervací, odvedených poplatků atd.
Marketingový kanál - Každý salon má možnost topovat svojí pobočku. Dále je zde možnost ji topovat na HP. Tím se posune na první příčku a je zde po dobu 7 dní. Zda-li si budoucí majitel tuto variantu zachová, nebo zvolí variantu “předbíhání se”, jak to funguje na Sbazaru, je čistě na něm.
Zákazníci a kontakty - Každá firma si může ukládat svoje stále zákazníky a rozesílat jim novinky. Zároveň je možné si ke každému zákazníkovi udělat poznámky o jeho individuálních potřebách (letní styl, jako minule atd.)
Služby domů / pobočka- Systém je připraven na služby domů, které se v aktuální době koronavirové stávají velmi populární. Zároveň je možnost provozovat i služby na pobočce i domů.
Slevy - Každý salon může nabídnout slevy pro zákazníky. Věrnostní Sleva - jako u objednávky pizzy X. objednávka má X% slevu. Last Minute - X% sleva při určitém času od času. Sleva při objednání více služeb najednou - Když objednám X služeb společně, dostanu X% slevu. Všechna X se dají nastavit dle vlastních představ.
Storno poplatky - Každý salon si může nastavit svůj storno poplatek, kolik bude účtovat, když se zákazník nedostaví. Tento poplatek bude strhnut ze zablokované částky při nezrušení rezervace X hodin předem.
Zaměstnanci - Každý salon si může přidat svého zaměstnance. K zaměstnanci je možné přidat, jakými jazyky mluví. To se zobrazí u salonu a díky tomu mohou tento system využít i zahraniční zákazníci.
Něco k tomu?
Součástí prodeje není jenom tento systém. K prodeji se nabízí spolupráce s odbornicí v oboru, která je schopna poskytnout několik salonu k rozjezdu. Prodáváme tedy byznys na startovní čáře, který je potřeba chytnout za své a dát mu co nejvíce úsilí a energie!
Součástí prodeje jsou i služby excelentního programátora, který je schopný zaimplementovat jakoukoli featuru. Je připraven na projektu dále pracovat a věnovat se mu. Záleží tedy na budoucím majiteli, zda-li chce v projektu pokračovat sám nebo má zájem o pokračování této spolupráce.
Proč se tedy prodává?
Jak jsem již psal, projekt začal zhruba před rokem. Za tu dobu se udělalo spoustu vylepšení a projekt se posunul o strašný kus vpřed. Nic podobného stále na trhu nenajdeme a je to úžasný projekt, který může být velmi úspěšný i za hranicemi České republiky. Bohužel z naší strany není čas se mu více věnovat. Zjistili jsme, že nás tato věc nenaplňuje a není to náš obor. Budu rád, když se najde někdo, kdo by tomu chtěl dát energii a úsilí. Myslím si, že to může být opravdu zajímavá záležitost.
Cena, za kterou tento projekt dáváme je čistě nákladová, úsilí za takový projekt by se rovnalo vyšší částce. Jsme schopni poskytnout konzultace a podporu.
Ozvěte se do zprávy nebo info@liketerry.cz, poskytneme dále projektovou dokumentaci a poskytneme odpovědi na Vaše otázky. Díky a doufám, že se najde někdo, komu tento projekt dává smysl!
31 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 29. 6. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E