Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Správa profilů na sociálních sítích a placených kampaní

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 21. 7. 2020
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Trápíte se se správou svých firemních profilů na sociálních sítích? Nezbývá Vám na ně příliš mnoho času? Nejčastěji to u Vás končí variantou "tak tam něco dáme, aby tam aspoň něco bylo"? A o správě placených kampaní ani nemluvě?! To je pro Vás kapitola sama pro sebe, kterou byste klidně mohli zařadit do kategorie "Cestování po španělských vesnicích"?
Pak jsem tady pro Vás!
Již více než 5 let se věnuji správě firemních profilů na sociálních sítích a také správě placených kampaní. Většinu svého času i energie jsem investovala do vzdělávání a testování toho, co na sociálních sítích funguje. Vy teď moje know-how můžete získat! Postarám se Vám o Vaše firemní profily na sociálních sítích!
Od Facebooku a Twitteru až po LinkedIn a Instagram.
Co se mnou získáte?
- Pravidelnou tvorbu příspěvků a obsahu na Vaše soc. sítě
- Každodenní kontrolu Vašich profilů
- Aktivní komunikaci s Vašimi fanoušky
- Měsíční reporting, vyhodnocení, analýzy, doporučení
- Správu a optimalizaci placených kampaní na soc. sítích
Můžete propálit desetitisíce a strávit týdny hloubáním nad tím, proč Vaše reklamy a příspěvky na sociálních sítích nefungují. Anebo můžete oslovit mě a přijít na to během pár hodin a vyřešit své problémy za zlomek nákladů.
Měsíčně spravuji rozpočty firem v řádech stovek tisíc korun – zpátky vydělávám o řád více. A Vaše reklamy na sociálních sítích mohou být stejně úspěšné. Stačí se jen na mě obrátit!
A kolik Vás to bude stát?
Záleží na množství příspěvků. Běžně si účtuji za 15 příspěvků 4 000 Kč/měsíčně. V této ceně je zahrnuta jak měsíční správa Vašich soc. sítí, 15 příspěvků měsíčně, tak i správa placených kampaní na soc. sítích. V této ceně ovšem není zahrnut budget do placených reklam na soc. sítích, ten se platí zvlášť. Na konkrétní ceně se ale samozřejmě ještě domluvíme.
Máte o správu sociálních sítí zájem? Chtěli byste konečně získat více času na svou práci? Líbilo by se Vám přetransformovat své sociální sítě ve vydělávající kanál? Pak se na mě obraťte! Jsem zde pro Vás! Ráda se Vám o Vaše firemní sociální sítě postarám!
24 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 16. 1. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více