Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Dotaz k Facebook reklamám

Zdravim. Měl jsem facebook účet pro reklamy, kde jsem utratil asi 600 v roce 2019. Teď jsem se k tomu po asi půl roce vrátil a chtěl jsem si vytvořit nějaké reklamy s CPC a všechno mi píše, že musim vybrat reklamu s nabídkou "zobrazování", což bych se vlastně rád zeptal, jestli někdo neví, jestli docházelo k úpravě povinností, protože co vim, tak způsob placení za zobrazení je nevýhodný, protože většinou když jsem např. na skliku dal nízkou částku, tak mi ani nebylo dovoleno dát tak nízkou částku, aby to vyrovnalo množství prokliků, které bych měl, kdybych zvolil CPC.
Facebook mimoto píše, že "CPC bude možné až po pár týdnech dodržování jejich zásad", tak mně se za to moc platit nechce. Díky za rady, pokud jsem něco nepřehlídl..
Informaci o tom, že musim nejdřív utratit 10 dolarů, abych vůbec CPC mohl používat, jak jsem psal výše, mám splněnou.
18. 7. 2020 21:49:04
https://webtrh.cz/diskuse/dotaz-k-facebook-reklamam/#reply1457901
Salih Agenter
verified
rating uzivatele
22. 7. 2020 08:26:48
Hello....Thank you for the post. I am a staff at Agenter which is the best platform for anyone who wants to make more money online. Here you can make money in the form of commission by working for the business offers or referring them to the right individuals. You can also help others to make money online by referring to the leads. To know more about how to make money
22. 7. 2020 08:26:48
https://webtrh.cz/diskuse/dotaz-k-facebook-reklamam/#reply1457900
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit