Zadejte hledaný výraz...

BonusAlert mobilní aplikace + web

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 5. 7. 2020
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodáme projekt (BonusAlert www.bonusalert.cz)
Mobilní aplikace + web. Aplikace Vás automaticky upozorní na obchody, v rámci obchodních center v ČR, u kterých můžete uplatnit Vaši bonusovou kartu a získat tak zajímavé slevy. Do systému zařazujeme jen ty obchodníky a slevové systémy, které Vám přinesou reálnou finanční úsporu. Aplikace neupozorňuje na možnost získat „samolepky, hvězdičky, nebo smajlíky“ s následným doplatkem za získanou odměnu, ale reálné peníze. Pro správné fungování aplikace je třeba aktivovat datové přenosy ve vašem zařízení. Jakmile se ocitnete v blízkosti obchodníka u kterého můžete použít Vaši bonusovou kartu, Váš mobil Vás na to upozorní!
Včetně navigace do obchodu.
NENÍ TŘEBA APLIKACI VÚBEC SPOUŠTĚT A MYSLET TAK NA TO, ŽE MÁTE U SEBE SLEVOVOU KARTU. NOTIFIKACE VÁM PŘÍJDE AUTOMATICKY NA MOBIL.
Je potřeba pravidelně aktualizovat data a nabídnout placené služby zapojených a propagovaných obchodních míst, prodejen v obchodních centrech.
Obdobně jako např. projekt:
Stocard - All loyalty cards on your smartphone
Aplikace je k dispozici ke stažení zde:
Bonusalert - Apps on Google Play
Vývoj a programování nákladově 250 tis. Kč (možné doložit)
Podrobnosti a další informace na vyžádání.
Možnost jak využít aplikaci dalším směrem (krom obchodních center) je vytvořit variantu pro upozorňování na slevy v restauracích. Slevy na věrnostní kartu si totiž všimnete většinou až při odchodu z restaurace, když vidíte samolepku na dveřích a to už je na slevu pozdě...
Aplikace by Vás tak po příchodu do restaurace dle GPS souřadnic upozornila na to, že si máte před placením říct o slevu. Stačí nasypat do databáze restaurace, jejich souřadnice a výši slevy na konkrétní kartu.
Je třeba dokončit obchodní model. Tzn. nud zobrazovat reklamy (nutné doprogramovat), nebo zařazovat do aplikace (BonusAlertu) obchodníky (prodejny v OC) za poplatek.
Prodej včetně ochranné známky (ÚPV) domén, web + mobilní aplikace, kontakt na programátory.
Zbyněk Miklík
APARAT s.r.o.
46 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 1. 10. 2012
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E