Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

E-shop dropshipping + podpůrný e-shop s dobrým SEO/platby kartou, QR

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 22. 6. 2020
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízím k prodeji zcela nový e-shop, který je napojený na dodavatele, který vám nabízí marže až 27% a hlavně kvalitní zboží. Dodavatel také nabízí snížení ceny o 5% a navýšení ceny bez limitu.
E-shop je několikrát denně automaticky aktualizován . Nové produkty se přidají a ty, které nejsou skladem se pro zákazníka skryjí, ale pořád zůstanou v administraci a čekají až se naskladní. Aktualizace využívá sofistikovaný, ale velmi jednoduchý sytém a můžete tak měnit zařazení zboží do kategorií, vytvářet nové kategorie a do nich řadit zboží a nebo nežádoucí zboží prostě zakázat. Lze také změnit název a popis produktu dle libosti a aktualizace bude opět Vaše nastavení respektovat.
Tento e-shop již využil pár zmíněných možností a došlo k ručnímu řazení produktů do kategorií, které byly definovány našimi specialisty. Důvod byl hlavně udělat něco jinak (lépe) a ne jen dodavatele kopírovat. Bohužel z tohoto nastavení plyne jedna povinnost a to již po celou dobu nové produkty řadit ručně. Pevně doufám , že Vám nebude vadit, ručně zařadit měsíčně 10 produktů do již definovaných kategorií.
Samotné fungování e-shopu je zcela automatické. Příjde vám objednávka, ta je ihned poslána přes API dodavateli a ten jí ihned odesílá na adresu zákazníka. Vy pak v administraci dodavatele vidíte pohyby dané objednávky a celkové provize ze všech objednávek, které pak v jedné faktuře, fakturujete dodavateli.
Platba a doprava je již nastavená a vše je již propojeno s dodavatelem. E-shop zasílá do Česka a také na Slovensko. Opět se jedná o sofistikovanou službu kdy je možné, aby zákazník platil kartou, převodem, QR kódem a nebo na dobírku. Veškeré platby a ostatní informace jsou ihned propojeny mezi zákazníkem a dodavatelem.
K e-shopu je také podpůrný e-shop na doméně https://www.elektricka-dzezva.cz/. Na klíčové slovo „elektrická džezva“ je na první straně a to na luxusní pozici na google i seznam. Tento e-shop běží na Shoptetu a to s tarifem zdarma do 10 produktů. Samotná doména https://www.elektricka-dzezva.cz zde běží už rok. Lze přidávat články na jiné produkty a odkazovat na mateřský e-shop zde k prodeji pro podporu SEO.
Nabízený e-shop www.pro-kucharky.cz umí Heureka,Google nákupy, Google, Sklik, Zboží, Remarketing, Retargeting, Hledej ceny, ověřeno zákazníky, google mapy… Ke všem službám také konverze, aby vše šlapalo a další služby jako např. Glami.cz
E-shop www.pro-kucharky.cz má otevřený kód a je Váš majetek, máte přistup na FTP a SQL databázi.
E-shop načítá stránky do 1 sekundy, byla zde optimalizovaná databáze a mnoho jiných úprav.
Roční provoz e-shopu:
1) Doména na 12 měsíců = 200,-Kč
2) Hosting na 12 měsíců = 900,-Kč
26 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
11 hodnocení
členem od 14. 5. 2019
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E