Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Poradenství / Správa osobních sociálních sítích – fb, ig

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 19. 6. 2020
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Nabízím správu stávajících profilů nebo případně pomoc s rozjezdem nového osobního profilu na sociálních sítích. Doba je neúprostná, a často platí, že kdo nemá kvalitní sociální profil, jakoby nežil. Neexistuje jediný personalista, který si své budoucí zaměstnance neproklepne na fb nebo ig a ruku na srdce, kdo si neprojede profil člověka, se kterým má jít na rande? ;) Na druhou stranu hezký profil vyžaduje kvalitní fotky, čas a péči.
Neslibuji 1000 sledujících, rozsáhlý dosah ani kariéru youtubera, ale mohu vám pomoct vytvořit slušný, hezký profil, kterým se nebudete muset bát prezentovat se.
Pracuji hlavně s facebookem (stránka FestCest, KORBO...) nebo instagramem (profily @tessbrezina, @festcest, nově rozjíždím cestovatelský profil @sarka_cechova). Není problém ani profil na TikToku, twitteru atd.
Preferuji osobitý přístup. Chci, abyste to byl/a stále vy, kdo na tom profilu je, proto je pro mě důležité se s klientem párkrát sejít u kávy a popovídat si o tom, co je cílem profilu, jaké příspěvky si daný klient představuje a co chce na něm prezentovat.
Pokud máte o tuto službu zájem, kontaktujte mě na emailu tess.brezina@gmail.com
50 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 19. 6. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více