Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Nastartujte svůj e-shop 🚀

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 17. 6. 2020
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Nastartujte svůj e-shop!
Váš e-shop stagnuje nebo se vám ho nedaří dostat tam, kde byste ho chtěli mít? Chtěli byste získat nové zákazníky a přimět ty stávající, aby se k vám vraceli a nakupovali opakovaně?
Jsme Online Marketingová agentura zaměřená na výkon. Pomůžeme vám získat z vaší internetové reklamy maximum. Naším cílem je, aby vám online marketing přinášel zisk.
Vypracujeme komplexní strategii vašeho online marketingu nebo samostatná řešení pro vybrané kanály. Vše připravíme na míru vašemu podnikání, potřebám i finančním možnostem. Návrh s vámi probereme a po odsouhlasení se pustíme do realizace.
S čím vám pomůžeme
PPC reklama
Zrealizujeme pro vás efektivní PPC kampaně na Google Ads, Sklik a Facebooku. Zařídíme, aby se vám investice do PPC opravdu vyplatila.
Remarketing
Přivedeme vám zpět zákazníky, kteří váhali s nákupem. Nasměrujeme k vám znovu klienty, kteří otáleli s další objednávkou.
Marketing na sociálních sítích
Sociální sítě poskytují velký prostor k prezentaci a propagaci. Umíte ho maximálně využít? My ano a rádi s tím pomůžeme i vám.
Reklama na sociálních sítích
Reklamy na sociálních sítích mají ohromný potenciál a my víme, jak ho využít. Nastavíme pro vás kampaně, které opravdu fungují.
Srovnávače zboží
Dostaneme nabídku vašeho e-shopu na jeden z nejefektivnějších prodejních kanálů, který vám zaručeně přivede nové zákazníky.
SEO - Optimalizace webu pro vyhledávače
Vyladíme vaše webové stránky tak, aby vzrostla jejich přirozená návštěvnost a lidé je přes vyhledávače Google a Seznam snadněji našli.
Copywriting
Úspěch vaší online prezentace stojí a padá na kvalitních textech. Slova prodávají. Chybí vám ta správná? My je za vás napíšeme.
Obsahový marketing
Postaráme se o tvorbu a publikaci vysoce hodnotného obsahu, kterým nenuceně přilákáte pozornost potenciálních zákazníků.
E-mailový marketing
Postaráme se o váš e-mailing od A do Z. Vymyslíme strategii a vytvoříme e-mailové kampaně, které zaujmou slovy i grafikou.
Využijte bezplatnou konzultaci
Konzultace je zcela nezávazná a bezplatná. Vyslechneme vás a vysvětlíme vám, jak a kde vám můžeme podat pomocnou ruku. Pak už je jen na vás, zda se rozhodnete svěřit se do naší péče.
Neváhejte a kdykoliv nás kontaktujte. Rádi si s vámi zavoláme nebo napíšeme. A ještě raději se s vámi potkáme, ať už osobně, nebo online.
Mojmír Honyis
Tel.: +420 775 267 153
E-mail: mojmir@eboost.cz
www.eboost.cz
54 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 9. 6. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Václav Valenta (19 hodnocení)
14. 9. 2022

Další nabídky Více