Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

[WP] Jednoduchý poptávkový web s konfigurátorem

Ahoj,
sháníme někoho, kdo se vyzná ve wordpressu a byl by schopný nám udělat poměrně jednoduchý poptávkový web s produktovým konfigurátorem.
O co jde:
- Jednostránkový web se základními informacemi o firmě a produktu a horním menu se scrollem na anchor. Měl by být upravitelný (přes Elementor, Divi builder, nebo nějaké jiné řešení). Případnou licenci jsme schopní koupit, pokud bude v rozumné ceně. Klidně koupíme předpřipravený template z themeforest apod. Hlavně nám jde konfigurátor a request quote formulář (viz. níže)
- Konfigurátor produktu včetně náhledu, ve kterém se vybere nějaký typ, barva, materiál apod. Jde o to, aby ten náhled umožňoval zobrazit ty konfigurace. Ideálně asi přes vrstvy jednotlivých částí (tím je myšleno, že je základní obrázek, a po výběru barvy se přes něj nahodí vrstva, která obsahuje pouze jinou barvu dané části). Dá se ale pobavit a zkusit vybrat nějaké řešení.
- Formulář s požadavkem na nacenění (Request quote). Ten by měl odeslat email na naši adresu a současně na adresu klienta, a měl by obsahovat mimo zadané informace (jako poznámka apod.) vybranou konfiguraci z konfigurátoru.
Cena dohodou v nastaveném rozmezí inzerátu.
Díky
93 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 7. 11. 2013
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Lukas-Ptacek (62 hodnocení)
17. 8. 2020

Všechno naprosto a úplně v pořádku. Skvělá spolupráce. Doporučuji 🙂 . A děkuji 🙂

Další poptávky Více