Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Úplně zadarmo: Zviditelni svůj eshop/službu/projekt u zákazníků obrovského českého eshopu

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 22. 5. 2020
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Ahoj,
chtěl bych vám nabídnout možnost pořádně zviditelnit svůj shop/službu netradiční formou a dostat jí k obrovské mase lidí, která nakupuje online. A to jen tak. Zadarmo. Vážně.
V rámci věrnostního programu CZC.cz, jednoho z největších českých eshopů, právě zatraktivňujeme nabídku odměn. Zákazníci tak své body mohou vyměnit za slevu na elektroniku, dopravu zdarma a nebo třeba slevový kód k partnerovi.
Za poslední rok jsme v rámci distribuce slevových kódů partnerů nabídli desítky emisí na Mall.cz, Košík.cz, Vivantis.cz, Rozbaleno, přes elektronické předplatné Deníku Blesk (a dalších časopisů a novin z rodiny CNC), až po několikaměsíční účet na HBO Go či Digi TV. Nemáme ale ani problém s promem menších partnerů, jako byla například kavárna Geekárna, či Virtual Game Kladno. U zajímavých emisí jsme schopní rozdat i několik set kódů za měsíc.
K věci: máme tu tak možnost úplně zdarma zpropagovat váš eshop/službu/projekt. Stačí, když nám poskytnete vouchery na nákup/cokoliv u vás a my vám na oplátku pošleme nové zákazníky a rozšíříme povědomí o vaší značce.
Jediný náklad na celou tuhle spolupráci vzniká až momentě, kdy zákazník voucher uplatní. Do té doby vás to nebude stát nic. Jinými slovy: nemáte co ztratit.
Kromě produktových výpisů se s vouchery zákazníci setkají např. i v newsletterech, které posíláme na aktivní zákazníky CZC.cz (objemově miliony odeslaných měsíčně).
Cenu voucheru pro zákazníka si určíme společně na základě vaší představy, kolik byste chtěli voucherů rozdat (respektive kolik by jich mělo být v ideálním případě uplatněno).
Pokud vás to zaujalo, napište mi do 5. 6. 2020 na abraham@czc.cz (ale samozřejmě čím dřív, tím líp... protože samozřejmě máme nějaké kapacitní limity :)
Aktuální nabídku partnerských voucherů v našem programu najdete tady (pokud je váš projekt ještě relativně neznámý, na detailu voucheru ho v rámci popisu představíme): https://www.czc.cz/slevove-poukazy-czc-klub/produkty
############
FAQ:
Q: Chcete za zařazení kódu/voucheru něco? Bude mě to něco stát?
A: Ne. Chceme pro naše zákazníky maximum výhod a rozhodně nám nejde o to „něco na tom vyrejžovat“. Jasně… vyhrazujeme si právo i nabídku voucheru odmítnout (např. kdyby se jednalo o naší přímou konkurenci), ale by se týkalo jen absolutních výjimek. Jediným nákladem pro vás je tak menší ukrojení kousku marže.
####
Q: Jak atraktivní musí být voucher?
A: Záleží na vás. Na druhou stranu musí být voucher natolik atraktivní, aby zákazník měl zájem ho využít. 😉
###
Q: Co mi to přinese?
A: Dostanete svůj projekt k novým lidem, kteří o něm ještě neslyšeli. Zároveň se jedná o lidi, kteří nakupují online a do sekce s vouchery přijdou záměrně, tj. nějakou věc (za kterou by vyměnili své body) opravdu hledají… .
###
Q: Kolik bude voucher stát zákazníka?
A: To záleží na naší společné domluvě. Přizpůsobíme to vaší představě o množství voucherů, které chcete rozdat (a nechat následně uplatnit) 😉
###
Q: Berete každého? Co musím případně splňovat?
A: Fér otázka. Upřímně: Neřešíme velikost shopu… klidně můžete mít malý a unikátní projekt (o to líp!), jde nám primárně o zajímavou nabídku pro zákazníky. Neřešíme ani to, jestli jste nejlevnější na trhu (přeci jen radši pošleme zákazníka někam, kde si trošičku připlatí, ale na oplátku dostanu férové a kvalitní služby).
Důležité pro nás jsou ale dohledatelné recenze a reference zákazníků. Pokud tak máte shop, který si s problémy lidí a reklamacemi neláme moc hlavu a je vám jedno, že zákazníci jsou nespokojení, asi se nedomluvíme 😉
29 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 22. 5. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více