Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Copywriting – finance, podnikání, osobní rozvoj, lifestyle, mateřství, krása a péče o sebe, partnerské vztahy

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 15. 5. 2020
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Ačkoli Webtrh dnes už disponuje asi tak milionem tři sta osmdesáti dvěma tisíci copywriterských nabídek, rozhodně mě to neodradí od příležitosti předat něco i ze svých zkušeností. Možná nejsem profi copík, ale zato jsem lidský copík. Nemám ráda přílišné formality a nebudu Vám vypisovat články na témata, kterým vůbec nerozumím, i kdyby měly být placeny zlatem. Svou lásku k psaní bych nerada zahubila, a to je přesně důvod, proč se soustředím jen na témata, která se mnou skutečně rezonují.
Jsem maminka na mateřské, ale svůj volný čas netrávím pečením koláčů a vytíráním podlahy třikrát denně, ale soustředím se spíše na něco, co bude mít větší užitek. Něco, co pomůže firmám přilákat zákazníky a čtenáře, kteří se díky mým textům dozví něco nového. Něco přínosného. Přesně z toho důvodu jsem také s kamarádkou založila náš vlastní web www.zenyzypsilonu.cz, kde společně tvoříme ženskou mileniálskou komunitu.
Pokud jde o mé zkušenosti s psaním, je to už dávno, co jsem měla zásobu článků k dispozici, nicméně weby, které v tom roce 2016 byly mnou otextované, dnes už prostě nefungují, firmy zkrachovaly, nebo změnily svůj směr. Mým největším úspěchem však byla spolupráce se Světem Úspěšných či podnikatelským portálem Mladýpodnikatel.cz.
Protože si velmi zakládám na lidskosti, jsem ochotna Vám článek šperkovat tak dlouho, dokud nebude přesně podle Vašich představ, ne, že Vám odevzdám nějaké písi písi spolu s fakturou a nashledanou. Je pro mě důležité, aby byla spokojenost na obou stranách, proto preferuji i telefonickou domluvu ohledně celé spolupráce. Jako freelancer si účtuji 250,- Kč/NS s tím, že nemám problém se v rámci dlouhodobé spolupráce s Vámi domluvit na fixní částce za smluvené období - třeba měsíční paušál.
Pokud jsem Vás neotrávila svou upovídaností i takto v písmenkách a nějakým způsobem naopak zaujala, budu se těšit, až to společně rozjedeme.
V případě Vašeho zájmu o spolupráci mě prosím kontaktujte na tel. 776 081 849 či email: zvonkovav10@seznam.cz
Veronika Zvonková
30 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 28. 11. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více