Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Grafický design mobilních a webových aplikací na míru

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 15. 5. 2020
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Za účelem modernizace svého portfolia UX/ UI designu a rozšíření působnosti podnikání nabízím grafické návrhy mobilních aplikací (iOS, Android) a webových aplikací na míru za přijatelnou cenu.
Mé zkušenosti v oblasti UX/UI designu jsou přibližně 6 let. Za ten čas mám za sebou větší i menší projekty. V posledních 2 letech jsem přešel na freelance a spíše se zaměřil na front-end programování. V současnosti se mi vyskytla volná kapacita a chci ji využít UX/UI designem a zmodernizovat své grafické portfolio.
Tvořím grafiku mobilních aplikací pro systémy iOS nebo Android, tvorbu webových portálů jakéhokoliv druhu (firemní weby, e-shopy, blogy, diskusní fóra, gamingové portály,…). Váš design ihned přepojím s interakcí (prototyping) a Vy si tak budete moci aplikaci rovnou proklikat tak, jako kdyby byla již naprogramována.
Dále jako programátor nabízím i naprogramování menších webových aplikací, či komplexní poradenství ohledně webů a webových technologií. Také pomohu s výběrem hostingu a domény nebo založení Vašeho nového emailu.
Detaily rád prodiskutuji osobně (ideálně v Praze a její blízkosti) nebo přes telefon či zprávy, záleží na Vašich preferencích. V případě oboustranné spokojenosti budu rád i za dlouhodobou spolupráci.
Vystavení faktury klientovi je u mě samozřejmostí.
V případě, že nebudete s výsledkem práce spokojený garantuji vrácení peněz.
Reference:
Co o mně napsali moji klienti na portály jaspravim.sk, kde jsem jistý čas působil si můžete přečíst zde: https://www.jaspravim.sk/profil/PatKeb. Mé grafické návrhy v příloze tohoto inzerátu.
Kontakt:
IČO: 07969058
Telefon: 601 532 314
Email: keblusekpatrik@gmail.com
44 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 13. 10. 2014
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více