Zadejte hledaný výraz...

Mobilní aplikace pro děti a rodiče EasyKids – skvělý kanál PR pro Vaše podnikání

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 11. 5. 2020
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízím na prodej 1.mobilní aplikaci pro rodiče na českém trhu EasyKids. EasyKids je databáze více než 8000 míst v ČR poskytující služby související s dětmi (hlídání, školky, restaurace, ubytování, dětská hřiště, cukrárny, atd...). Součástí aplikace je i databáze kulturních akcí se zaměřením na děti a diskuzní forum, uživatel může nahrávat fotografie a hodnotit lokality. Je možné psát i newsletter na všechny registrované uživatele (213).
https://janzitko.cz/prodej/Aplikace.png
Aplikace je ve verzi pro android, je v ostrém provozu, jsou vychytané veškeré známé chyby.
EasyKids nemá žádné závazky, které by znamenaly výdaje nového vlastníka (uzavřené smlouvy, atd).
Předmětem prodeje je:
  • Aplikace pro Android;
  • webové stránky www.easy-kids.cz (zaplacené do 26.11.2021) ;
  • online administrace www.easykids.cz (zaplacené do 18.09.2021);
  • facebookové stránky EasyKids 238 fanoušků - https://www.facebook.com/EasyKids.cz
    https://janzitko.cz/prodej/Administrace.png
    Samozřejmě i veškeré zdrojové kódy, grafické podklady, aplikace běží bezplatně na serveru jednoho fanouška nebo je možné si projekt přesunout na vlastní server.
    Webové stránky jsou psány ve Wordpressu na značkové Divi šabloně od ElegantThemes.com a hosting ponecháme ve vydražené ceně v případě zájmu do konce letošního roku 2020. Součástí je i plugin pro FB feed od smashballoon.com (10.dubna 2021), kdy všechny novinky na FB jsou zároveň zveřejněny v novinkách na webu.
    Možnosti zisku jsou prodej aplikace přes Google Play, zisky z reklamy u bezplatné verze, propagace jednotlivých obchodníků, upozornění na akce, služby a výprodeje a další. V aplikaci existuje i funkčnost pro přednostní výpis, kdy obchodník je zobrazen uživatelům aplikace na prvních místech.
    Aplikaci je možno zdarma stáhnout zde:
    EasyKids – Aplikace pro Android ve službě Google Play - Bohužel má aplikace horší hodnocení z důvodu konkurenčního boje s jinou aplikací, dnes již zaniklou... všimněte si, že všechny negativní komentáře jsou udělené jen v jednom období :/
    Projekt je na prodej z důvodu nedostatku času se tomuto nápadu věnovat. Rádi bychom prodali jen zájemcům s chutí projekt dále rozvíjet.
    Vyvolávací cena je 35 000 Kč a je tvořena pouze náklady za poslední 2 roky, nejsou zcela vůbec započteny stovky hodin snahy a práce pro projekt a vývoj aplikace.
    V případě zájmu o více informací mne neváhejte kontaktovat na jan.zitko@sievert-consulting.cz nebo telefonicky na +420 602 403 010
    Vydražená cena je bez DPH.
  • 28 zobrazení
    Prodejce
    placeholder profil
    ikona hodnoceni
    6 hodnocení
    členem od 27. 6. 2014
    Neověřen
    ikona hodnoceni
    A
    B
    C
    D
    E