Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Speed Dating – Seznamovací projekt DateIn.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 10. 5. 2020
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízím k prodeji seznamovací projekt DateIn.cz.
Projekt vznikl v roce 2016 na základě úspěšného sociálního experimentu jako seznamka formou speed datingu. Původně byly akce určené pouze pro studenty vysokých škol, vzhledem k velkému zájmu se následně nabídka omezila pouze věkově (několik skupin do 40 let).
Akce se konaly vždy v centru Prahy - mimo jiné v luxusních prostorách COMO Restaurant&Cocktail Bar na Václavském náměstí. Doporučená kapacita jedné akce je 10 mužů a 10 žen, přičemž průměrná cena je 490 Kč za osobu. Největší nákladovou položkou je online reklama, následovaná smluvenou útratou v místě konání.
Reálný zisk z jedné akce je tedy při nákladech na reklamu 4000 Kč a útratě 80 Kč/2dcl vína/osoba = 4200 Kč. To samozřejmě platí pro Prahu, v případě expanze do dalších měst, kde je konkurence ještě mnohem menší, se můžete dostat úplně jinam. Poslední akce se konala v prosinci 2019.
Webové stránky jsou programované na míru a plně automatizované (žádné manuální rozesílání mailů), návštěvníci mohou živě vidět stav přihlášených, popř. počet zbývajících volných míst. Automaticky jsou účastníkům přidělovány i seriálové přezdívky, pod kterými během akce vystupují.
Součástí prodeje je i FB stránka DateIn, databáze e-mailů z registrací a subscribes, na míru připravená loga, fotografie z akcí a 5000 barevných letáků formátu A6.
Projektu se nemůžu dále věnovat z časových důvodů (zaměstnání + podílnictví v jiném startupu), proto nabízím k prodeji. V případě zájmu se s kupcem rád sejdu a předám veškeré info nutné k dalšímu rozjezdu a úspěšnému fungování projektu.
Cena k jednání.
V případě dotazů se neváhejte ptát, jsem k dispozici.
34 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 26. 9. 2009
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E