Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Vývoj nástroje pro čtení obrazovky a následné automatické klikání

Ahoj,
hledám vývojáře, který by mi byl schopen vyvinout nástroj, který bude umět na základě screen scrapingu číst prvky z obrazovky a na základě toho vykonávat jednoduché akce (kliky na tlačítka).
Mám sepsanou celkem detailní specifikaci, ale nechci ji vyloženě uveřejňovat stylem, že bych jí sem vyvěsil s touto poptávkou.
Chápu, že aktuální popis je velice vágní, ale pokud vám screen scraping něco říká, myslíte, že byste něco podobného zvládli a máte zájem o spolupráci, prosím kontaktujte mě a já vám pošlu přesnou specifikaci nad kterou se budeme moci bavit dále.
Neříkám, že technická vybavenost nebo reference nejsou důležité, ale zakládám si především na férovém jednání, dobré komunikaci a kamarádském neformálním přístupu. Technické věci je samozřejmě možné ad hoc dsotudovat.
Až mi budete psát o specifikaci, prosím napiště mi alespoň pár slov o sobě - z "pracovního" hlediska samozřejmě :-)
Těším se na vaše reakce.
44 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 24. 4. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Kazda (5 hodnocení)
28. 5. 2020

Od začátku si držel přátelský a férový postoj ke komunikaci. Ochotně pomáhal s vývojem, testováním i s nápady. Nebránil se ani lehké změně zadání. Všechny platby záloh hlásil a odesílal předběžně. Celkově jsem s obchodem nadmíru spokojen.

Další poptávky Více