Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Rozšíření woocommerce o kurz

Zdravím,
máme wordpress web postavený s Divi, přes Woocommerce prodáváme registrace na sportovní akce. Vstupenky na jednotlivé akce prodáváme přes plugin FooEvents (https://www.fooevents.com/). Aktuálně umožňujeme zákazníkům nakoupit vstupenku na akci bez registrace u nás na webu (checkout jako guest, pokaždé vyplňují údaje znovu).
Toto bychom chtěli změnit - chceme, aby se zákazníci při nákupu akce u nás vždy zaregistrovali a aby měli možnost se poté později kdykoliv přihlásit do sekce My Account. Až potud si vystačíme se standardem od Woocommerce.
Navíc bychom ale chtěli, aby ke každé zakoupené akci zákazníci museli projít "mini kurzem" jak se na akci chovat, jaké jsou podmínky a na konci digitálně podepsat, že "školení" absolovovali.
Ideálně tedy po zakoupení akce a přihlášení do sekce My Account, uvidí seznam objednávek (=akcí), které zakoupili a z každé zakoupené akce se bude možnost prokliknout na stránku s kurzem, zaznamenat jejich úspěšné projití a podepsání. Zákazníci poté v sekci My Account uvidí, ke kterým akcím již školení absolovali a ke kterým ne.
Prosíme o cenovou nabídku s nástinem řešení.
Díky,
OS
30 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 7. 5. 2019
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více