Zadejte hledaný výraz...

Postaveni webu na wordpressu + doprogramovani funkci

Sháním človeka, ktery postavi web na sablone, ktera na uvodni strance obsahuje mapu sveta, do ktere jde umistovat piny (napr. do jednotlivych zemi), a tyto piny pak oteviraji detailni stranku o konkertni zemi.
prikladem je tato sablona: https://demo.mekshq.com/?theme=trawell
Do webu vsak bude potreba podstatnym zpusobem zasahovat, dotycny musi umet PHP. Soucasti webu musi byt diskuzni forum a blogove clanky ke kazde zemi zvlast.
Musi zde fungovat prihlasovani vice uzivatelu, a tito uzivatele musi mit moznost editovat obsah soucasne (kazdy bude upravovat svou zemi, takze nehrozi, ze by si dva uzivatele neco prepsali, ale musi byt umozneno, aby v administraci pracovalo vic uzivatelu zaroven. Prava apod neni potreba resit.. jen to, aby nemuseli "prebirat kontrolu", pak by web, kde kazdy uzivatel ma spravovat stranku sve zeme bez ohledu na ostatni, nebyl funkcni.
Detailni stranka kazde zeme bude obsahovat tabulku, ktera bude zobrazovat v radcich ruzne informace o dane zemi.
Tyto informace musi byt mozno POROVNAVAT mezi jednotlivymi zememi navzajem, tedy zobrazit si napr. 2-4 zeme vedle sebe. (toto je nutne kazdopadne doprogramvat a vymyslet)
Pod touto tabulkou bude neco na zpusob blogovych prispevku o kazde zemi.
Jedna se o web, ktery bude informovat o opatrenich v ruznych zemich v ramci epidemie viru a zeme bude mozno mezi sebou porovnavat. Editory pro kazdou zemi rekrutujeme z rad ceskych expatu zijicich v jednotlivych zemich.
V nasich podminkach bude we pozdeji slouzit k tlaku na vladu, aby uvolnila opatreni, ktera jsou nejprisnejsi na svete, potrvaji u nas minimalne 2 roky, a dle nazoru vetsiny odborniku jsou prehnana a zbytecna.
Skvely by tedy byl clovek, ktery by se rad v podobnych otazkach angazoval, a vydelek pro nej nebyl zcela na prvnim miste.
57 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
3 hodnocení
členem od 13. 3. 2007
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od wounter59 (2 hodnocení)
14. 12. 2019
Spolupráce proběhla výborně, komunikace byla rychlá a excelentní a jsem nadmíru spokojen.
ikona hodnoceni
od Pavel Janků (93 hodnocení)
17. 1. 2015

Bezproblémové a spolehlivé jednání, rychlá platba. Doporučuji!

ikona hodnoceni
od jarin001 (37 hodnocení)
13. 1. 2012

Bezproblémová komunikace a rychlá platba

Další poptávky Více