Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Propojení API dopravce Geis s naším projektem

Potřebujeme někoho kdo má zkušenosti s dokumentací API Geis a vytvořil by nám knihovnu, která by obsahovala metody (validace adresy, vlozeni zásilky, stav zásilky, smazaní zásilky). Pomocí, které bychom již napojili GEIS na naší službu dropshipping.cz
49 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
27 hodnocení
členem od 6. 10. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Honza (0 hodnocení)
9. 2. 2024

Pan Cipra je nespolehlivým člověkem. Založil jsem e-shop přes shopify, ale shopify aplikace od dropshippingu nefunguje. Pan Cipra to vysvětlil tím, že aplikace byla vytvořena externí firmou a neví jak ji opravit.
Proto založen nový e-shop přes Dropareal.cz, kde je dropshipping.cz přímo integrovaný. Vše funguje dobře do doby, než klient provede objednávku zboží. Dropshipping.cz objednávku neodešle dodavateli. Od prosince se snažím s panem Ciprou spojit. Neodpovídá na dotazy v systému, na maily a ani nezvedá telefon. Jen zašle SMS, že se ozve zítra. Nikdo se však neozve. Komunikoval jsem s dodavateli i droparealem, mají s ním podobné zkušenosti. Někteří z dodavatelů zvažují s dropshipping.cz ukončit spolupráci.
Na propagaci e-shopu bylo proinvestováno dost peněz, objednávek proběhla spousta, ale žádnému zákazníkovi zboží nebylo doručeno. Díky tomu můj e-shop získal velké množství negativních recenzí na heuréce.
Přesto vám pane Cipro děkuji za zkušenost, ačkoliv negativní, která mě posunula k výběru konkurentní zahraniční služby, která funguje jak má.

ikona hodnoceni
od David Musil (68 hodnocení)
20. 1. 2023

Velmi profesionální a rychlé jednání. Radost pracovat pro takové klienty.

ikona hodnoceni
od Pepa (57 hodnocení)
27. 8. 2019

Další poptávky Více