Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Eshop pro maturanty a absolventy: TridniTrika.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 25. 3. 2020
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
O projektu
Jako reklamní agentura, která se zaměřuje na potisk textilu jsme vytvořili e-shop tridnitrika.cz pro maturanty a absolventy základních škol. Využili jsme databázi motivů, které jsme tiskli v minulosti. Vytvořili jsme nové motivy a tím vytvořili asi 70 produktů v 10 různých variantách. (pánská a dámská trička, 5 barevných kombinací)
Tvorba e-shopu:
Fotografie fotila profesionální produkční firma. S modely je sepsána smlouva o užívání fotografií podepsána jejich zákonnými zástupci.
Motivy tvořilo naše grafické studio.
Koncept:
Trička se tisknou až po objednání zákazníkem.
Zapotřebí jsou minimální náklady - grafické podklady jsou připravené, trička se objednávají až na základě objednávky.
Průměrná objednávka je cca 20 - 30ks. Není zapotřebí stroj na digitální potisk triček. Je možné tisknout sítotiskem, digitálním tiskem, transferovým tiskem.
V ČR je cca 1300 středních a cca 4000 základních škol.
Na e-shopu tridnitrika.cz si můžou absolventi zakoupit tričko na pár kliknutí - žádný složitý konfigurátor. Zákazník jednoduše nahraje seznam jmen na zadní stranu trička a kupuje si konkrétní produkt. To je výhoda oproti konkurenčním eshopům.
Provoz obchodu je 490 Kč bez DPH měsíčně - běží na shoptetu
Dokončení:
E-shop je připravený po grafické a výrobní stránce. Připravili jsme to co umíme a nyní je zapotřebí ruka odborníka, který eshop zprovozní po marketingové stránce.
Je potřeba spustit reklamy ve vyhledávačích, obsahové síti a zejména remarketingu (DRTG). Musí se udělat audit webu. Zjistit jak si vede z hlediska uživatele (tedy řešit analytics) a také nasadit google tag manager pro kompletní monitoring.
Cena:
E-shop jsme dokončili v únoru tohoto roku a jeho obrat je 0 Kč.
E-shop a veškeré motivy připravené k potisku nabízíme prakticky za cenu práce kterou jsme do projektu vložili. To je 50 000 Kč bez DPH.
V případě, že nevlastníte žádné tiskové technologie můžeme nabídnout formu spolupráce a postarat se o výrobu. V momentě objednávky trička zhotovíme a pod vaším jménem zašleme přímo zákazníkovi.
Součástí prodeje je:
Doména www.tridnitrika.cz
Grafická data pro tisk - cca 70 originálních motivů
Know-how
Účty na sociálních sítích
Facebook
Instagram
Důvod nabídky
Jsme firma která se zabývá potiskem textilu. Nemáme zkušenosti s internetovým marketingem a internetovým prodejem. Po dokončení e-shopu a zasvěcením do světa internetové prodeje jsme zjistili, že na provoz eshopu nemáme dostatek zkušeností a času. Do eshopu jsme vložili hodně času a úsilí. Chceme e-shop prodat někomu kdo má zkušenosti s internetovým prodejem a bude se mu věnovat na 100%.
Co je předmětem nabídky
Doména
Profily na sociálních sítích
Grafická data k potisku
Know how
29 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 5. 10. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E