Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

C# BE developer

C# BE developer
S čím budeš pracovat?
Languages: C#
Platforms: .NET Core 2.2, Linux
Containers: Docker
Infrastructure: GitLab, Azure, DigitalOcean
Koho hledáme?
Hledáme nadšence, který rád experimentuje s novými technologiemi a postupy. Vyvíjíme inovativní komunikační platformu, která zefektivňuje práci v callcentrech. Protože je tu práce jako na kostele, hledáme někoho na full time spolupráci v Praze.
Aplikace využívá dva základní vstupy a to audio-video (WebRTC) a chat (signalR). Na oba tyto kanály jsou nasazeny analytické systémy, které rozšiřujeme o strojové učení (machine learning) a doprovodné chatbotí platformy.
Tenhle projekt už není žádné ořezávátko a potřebovali bychom pomoct s přechodem na microservices. Aktuálně využíváme actor model postavený na Akka.NET. Budeme rádi, pokud to s námi dáš dohromady.
A jak to u nás funguje?
Jedeme pomocí Scrumu, takže se všichni společně sejdeme nad zadáním od Product Ownera, probereme technické možnosti a naceníme pracnost. Dostaneš kartičky na planning poker, takže si užiješ i kousek srandy a budeš mít vliv na další vývoj produktu. Během plánovačky probereme plány na následující sprint a společně vybereme úkoly, kterým se budeme věnovat. Úkoly jsou ve formě User Stories a pro organizaci práce využíváme YouTrack (obdoba JIRY). Jakmile si s týmem plácneme, že to zvládneme, pustíme se do práce. V téhle fázi je to tvoje – je potřeba se domluvit s UXákem na návrzích, s ostatníma klukama na rozdělení práce a doptat se na nejasnosti. K tomu nám slouží pravidelné stand-upy a průběžné ukázky práce, kde si můžeš vše dovysvětlit s produkťákem. Na konci sprintu očekáváme, že všechno bude otestované a nasazené na předprodukční prostředí, kde si to ukážeme na demu. Nové verze produktu vydáváme pravidelně ve 3 týdenních intervalech. Changelogy si můžeš projít zde.
39 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 15. 10. 2019
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více