Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Pojďme společně nakopnout magazín

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 23. 3. 2020
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Zdravím vás Webtržnici,
již rok pracuji na internetovém časopisu Moderní Gentlemani. Za tu dobu projekt zažil zajímavé výskoky, stejně tak ale i několik pádů. Troufám si říci, že jde v rámci poslání projektu o raritu v České republice. Několik podobných blogů sice existuje, Gentlemani je ale všechny poráží aktuálností a četností publikací kvalitních článků.
Problém v celé věci je jeden. Ačkoli jsem mnoho kroků jakožto nezkušený provozovatel zvládl sám, cítím že dál už to v jednom nepůjde. Na pozadí magazínu se rýsuje spousta možností nového obsahu, stejně tak jako monetizačních možností. Jenže sám vše zkrátka nejsem schopný dotáhnout. Celý magazín vedu hlavně za účelem nabídnout co nejkvalitnější obsah čtenářům. A aby se magazín ještě zvedl, poptávám dalšího člena.
Moje představa je možná až moc jednoduchá. Zkrátka hledám člověka, který se postaví za časopis a bude jej rozvíjet společně se mnou. Klidně nemusí být redaktorem a do časopisu přispívat články. Primární záměr je, aby dokázal oslovit a přivést třeba i nové čtenáře, pochopil poslání projektu a sdílel mou vášeň. Zároveň bych ocenil i předchozí mírné zkušenosti. Vím, že tento projekt trochu pokulhává co se týče vyhledávačů. Ocenil bych tak člověka, co online webům rozumí a poučil by rád on/ona mě a ne naopak. Hledám někoho, kdo se nebude bát do projektu zainvestovat i vlastní peníze. A jsme u toho... Vzhledem k povaze spolupráce jsem nakonec učinil rozhodnutí, že nejlepším honorářem bude procento ze zisku. Kolik přesně to bude si stanovíme v následné komunikaci.
Myslím, že se gentlemani mohou do několika měsíců stát velice zajímavým a úspěšným portálem pro muže. Možná budete právě vy tím, který je k tomuto úspěchu vystřelí... Samozřejmostí je případná reference.
S pozdravem a přáním úspěšného dne, JH
27 zobrazení
Zadavatel
ikona hodnoceni
7 hodnocení
členem od 15. 11. 2015
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Bc. Josef Jebavý (12 hodnocení)
18. 2. 2021
ikona hodnoceni
od Jiri558 (1 hodnocení)
25. 4. 2020
Spolupráce proběhla výborně, komunikace byla rychlá a excelentní a jsem nadmíru spokojen.
ikona hodnoceni
od Jirka (3 hodnocení)
31. 12. 2019
Spolupráce proběhla výborně, komunikace byla rychlá a excelentní a jsem nadmíru spokojen.

Další poptávky Více