Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Nabízím fungující jednoproduktový e-shop s nabíjecími kryty

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 13. 3. 2020
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Zdravím všechny, rád bych zde nabídl k prodeji svůj e-shop www.powerofcase.cz, který jsem vytvořil jako svůj první online projekt.


Nabízím kompletní jednoproduktový e-shop s velmi dobře fungujícím a zajímavým produktem, konkrétně se jedná o nabíjecí kryty na iPhone. E-shop je kompletní a funguje necelý rok. Statistiky v reklamách jsou opravdu skvělé. 😊
Samozřejmě přikládám i fotografie, které ukazují celkovou cenu za nákup na FB ADS + fotku aktivních sledujících. S případnými zájemci mohu dát skype a ukázat jim výsledky na webu nebo odeslat screeny prodejů.
Mám vytvořené prodejní videa, které pro marketingové účely fungují velmi dobře + připravený obsah pro sociální sítě či webové stránky.
Web je postavený na wordpressu a zájemcům, kteří s ním nemají zkušenost, bych určitě do začátku poradil s chodem a správou.
Co se týče dodavatele a dalších potřebných věcí ohledně doplnění skladových zásob, tak bych vám předal kontakty na výrobní firmu, se kterou spolupracuji. Zároveň s tím přidám produkty, které mám skladem.
Ziskové rozpětí je velmi zajímavé. E-shop je stále na začátku a je tam spousta nevyužitého potenciálu. Můžete vidět, že jsem do reklam neinvestoval moc peněz, konrétně necelé 3 tisíce měsíčně, ale i přesto jsou čísla opravdu skvělá. Reálné vrácení investice je do 3-4 měsíců ale záleží na investici do marketingu, pokud bude větší, může se investice vrátit i do 2 měsíců. O produkt je velký zájem.
Na instagramu mám mnoho fanoušků, konkrétně 1370, se kterými aktivně pracuji a zároveň spolupracuji s řadou influencerů, kteří nám propagují produkty.
Celková částka za celý eshop se vším všudy je
200 000 Kč, která se vrátí do několika měsíců zpět. Jsem ochoten hodně slevit, takže cenu můžeme více probrat.
Možná se budete ptát zda je potřeba nějaká investice navíc?
E-shop je kompletní, vše funguje, ale bude potřeba investovat do skladových zásob okolo 20 000 Kč, které jsem schopný také slevit z ceny, aby zbylo i na investici. Investice je nutná proto, že nemám dostatečný počet kusů na skladě a je lepší jich mít více.
Strategie prodeje vám určitě sdělím a můžeme společně probrat i další marketingové kroky.
Důvod prodeje je jednoduchý, momentálně žiju na Bali a zaměřuji se na jiné projekty. Jelikož to časově nestíhám, tak jsem se rozhodl nabídnout k prodeji tento eshop, který mě vytáhl z krysího závodu.
Přikládám screeny výsledků reklam a instagramu + mohu doložit prodejnost zájemcům do zpráv 😊
Budu rád za každou nabídku, děkuji 🙏
24 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 13. 3. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E