Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Poptávám modernizaci loga a tvorbu loga pro nový obor kamnářství

Vážení,
máme společnost podnikající již přes dvacet let v oblasti kominictví, které používá celou dobu stejné logo, které je v oboru známé a zavedené. Nicméně rozšiřujeme naše služby o obor kamnářství, který budeme inzerovat paralelně s komincitvím, takže bude běžné, že někdo nás najde jen jako kamnáře a někdo jen jako kominíky. Máme zavedenou identitu a spojení s logem v našem "rajónu".
A nad čím uvažuji a co bych chtěl. Zcela určitě vytvořit nové logo pro obor kamnářství, ve kterém bude obsaženo "Kamnářství Pechlát" a to tak, aby bylo okažitě identifikovatelné pro ty co už nás znají z oboru kominictví.
Napadlo mě v té souvislosti modernizovat, prostě udělat "refresh" našeho stávajícího loga pro "Kominictví PECHLÁT", ale tak, aby byla úplně jasná návaznost na předešlé (barevnost atd.) a k tomu udělat stejné pro Kamnářství.
Je, ale možné, že původní logo kominictví ponecháme a bude potřeba jen to pro kamnářství, je to prostě otevřené.
Podívejte se prosím na náš stávající web www.kominy-pechlat.cz kvůli logu (tvůrci webů, prosím nepiště mi, stavající web právě předělávám ;-) ) a pro představu o tom co děláme v kamnářství je možné se podívat na můj instagramový profil pechlat_michal kde jsou vidět ukázky mé práce.
Pokud máte někdo vůli a chuť to se mnou projet a vymyslet anebo máte nějaký nápad, napište anebo volejte. Nevím jak to přesně udělat a ocenit takže to finanční rozmezí berte jen orientačně, protože mě zajímá výsledek, který určitě zaplatím, jen se mi musí líbit.
Takže mé kontakty jsou:
Michal Pechlát 777212321
email: michal.pechlat@gmail.com
28 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 29. 1. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více