Zadejte hledaný výraz...

Prodej webu: koronavir.cz – denně více jak 3 000 návtěv

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 11. 3. 2020
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
dovolujeme si nabídnout webový portál www.koronavir.cz. Web obsahuje automatické stahování článků, celkem web obsahuje více jak 6 000 převzatých článků + 20 vlastních redakčních. Web splňuje zákonné podmínky. Web je zaindexován ve všech prohlížečích, má povolenou reklamu na FCB, Google, Seznam - pro vlastní nákup reklamních pozic + je napojen na Google a Seznam reklamy z kterých jdou peníze.
Web je ve WP a snadno administrovatelný. Součástí prodeje je i úprava menu a základní grafiky, neb web nyní slouží jako podpůrný web pro www.CrSr.cz. Samozřejmostí je odstranění provazovaných odkazů z menu apod. V případě dohody s novým vlastníkem jsme schopni garantovat měsíční odměnu za ponechání tohoto menu.
Průměrná návštěvnost v době od 9:00 – 22:00 hod: 186 lidí / hodina; Unikátní návštěvníci jsou predikcí v návaznosti na stávající denní návštěvnost a stále rostoucí počet nakažených.
Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.
---------- Přidáno 12.03.2020 08:25 ----------
V návaznosti na opakující se dotazy si dovoluji doplnit následující:
články - stažený externí obsah: je zcela v souladu s právním řádem a v případě prodeje Vám jsme schopni tuto službu garantovat - její dodání a legálnost.
výdělek webu: uvedený výdělek je predikcí přijmu v návaznosti na stávající statistiky udržitelné návštěvnosti a počtu zobrazených stránek. Výnosnost webu může být i vyšší při napojení webu na affiliate např. Benu lékárny apod., vyzkoušeno na jiném projektu.
Statistika:
308753087530875
38 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
4 hodnocení
členem od 11. 3. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E