Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Aplikace sloužící pro informovanost občanů v obci – Ročníková práce

Filip Janás
verified
rating uzivatele
(33 hodnocení)
8. 3. 2020 16:10:10
Ahoj,
v rámci své ročníkové práce na téma marketingové komunikace v obci v jedné části práce pracuji také na možnosti vlastní mobilní aplikace pro obec.
V současné době se jedná o teoretickou otázku, ale je dost možné, že od léta budu pro obec pracovat v rámci tvorby marketingové komunikace a aplikace se pak stane tématem, takže možná získáte zakázku:-)
Rád bych se touto cestou zeptal některých z vás co máte zkušenosti s vytvářením aplikací - kolik by taková appka mohla stát? Kolik byste si sami vzali za vývoj?
Aplikace by měla sloužit převážně jako informační a notifikovat občany o událostech v obci, svozu odpadu, informování o mimořádných událostech (vypnutí elektřiny, atd..) Pokud vás ještě něco napadá, budu rád.
Případně poprosím o firmy, které se tímto zabývají a jejich ceník (ten si případně zjistím sám) anebo o váš vlastní cenový návrh - ideálně do zpráv.
Cenové návrhy budou použity v rámci práce ... a jak jsem zmínil, tak je i docela reálné, že by za 4 měsíce mohlo dojít i k objednání vytvoření takovéto aplikace.
Děkuji za relevantní odpovědi
8. 3. 2020 16:10:10
https://webtrh.cz/diskuse/aplikace-slouzici-pro-informovanost-obcanu-v-obci-rocnikova-prace/#reply1442128
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit