Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Reklama a obsahový marketing pro 200 000 sportovních fanoušků

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 25. 2. 2020
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Již devátým rokem úspěšně vytváříme obsah na Facebook stránce s více než 176 000 fanoušky pod názvem “Sportovní Hlášky”. Předmětem prodeje je inzerce jakéhokoliv sportovního obsahu, ať už se jedná o internetový magazín, nabídku zájezdů na sportovní utkání, eshop se sportovními doplňky, potraviny pro sportovce nebo jinou sportovní organizaci, která potřebuje podpořit své marketingové aktivity a dostat se do povědomí veřejnosti.
Fanoušci stránky jsou v aktuální době složeni 99,4% fanoušků starších 18let a jedná se tak o velice perspektivní cílovou skupinu uživatelů se zájmem o sport - výrazně levnější alternativa sponzorované reklamy spojená s důvěryhodnou značkou, která si za 9 let na sociálních sítích vybudovala skvělé jméno.
Stránka dlouhodobě dosahuje velice nadstandardních průměrných dosahů a tak vaše příspěvky na stránce výrazně vyniknou.
V poměru na příspěvek patří S~H mezi vůbec nejúspěšnější stránky na Facebooku a ve sportovním sektoru je na vrcholu.
Partnerovi bude bude poskytnut prostor pro sdílení vlastních reklamních příspěvků. Zároveň můžeme vytvořit spolupráci založenou na zábavných kreativních sportovních příspěvcích, které se díky sdílení dostanou ke statisícům sportovních fanoušků.
V následujících kvartálech se chystají zajímavé akce, jako je Olympiáda v Tokiu, Mistrovství Evropy ve fotbale, MS v hokeji dospělých a zároveň je hodně obsahu vytvářeného z fotbalových soutěží, NBA i NHL.
Pokud nemáte zkušenosti s tvorbou kreativního obsahu, můžeme se domluvit na rozšířené spolupráci. V případě zájmu o spolupráci či více informací a statistik stránky mne kontaktujte prosím do zprávy nebo na email SportovniHlasky@gmail.com a společně vymyslíme nejefektivnější formu reklamy přímo určenou pro váš projekt. Aktuálně vlastníme stránku i na Instagramu, kde je možné sdílet Vaše příspěvky pro více než 25 500 followerů.
Faktura je samozřejmostí.
16 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 1. 8. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více