Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Webdesignérka k vašim službám – tvorba WordPress webů a eshopů, webdesign a UI design, grafika

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 20. 2. 2020
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Hezký den,
jsem zkušená webdesignérka a ráda pro vás vytvořím reponzivní web či eshop na platformě Wordpress, vytvořím grafický návrh webu či navrhu skvělé uživatelské rozhraní mobilní, webové či desktopové aplikace.
Reference
Mé reference a zkušenosti mých klientů si můžete prohlédnout na webu marketamakovska.cz a také na navolnenoze.cz/prezentace/marketa-makovska/
Mé služby
Webdesign
Vytvořím kompletní grafický návrh vašich webových stránek či eshopu nebo redesignuji váš stávající web. Navrhuji uživatelsky přívětivé weby, proto se nejprve pobavíme o vašem businessu a zanalyzuji potřeby vaší cílové skupiny a až poté se pustím do navrhování grafické podoby.
Tvorba reponsivních Wordpress webů a eshopů
Tvořím kvalitní weby a eshopy postavené na nejpopulárnějším redakčním systému Wordpress. Nejprve zanalyzuji váš business a cílovou skupinu, následně navrhnu vizuální podobu vašeho webu či eshopu a po schválení návrhu web na základě designu vytvořím responzivní, kvalitní a originální web.
UI Design
Navrhu koncept i finální vzhled vaší mobilní, desktopové či webové aplikace. Tvořím uživatelsky přívětivá uživatelská rozhraní navržená pro vaši cílovou skupinu. Grafiku předám vašemu programátorovi nebo vám s výběrem vhodného profesionála ráda pomůžu.
Frontend kodování webových stránek
Potřebujete nakódovat prezenční web? Webovou prezentaci vám ráda navrhnu a následně i nakoduju nebo web nakoduju na základě dodané grafiky. Pracuji s technologiemi HTML, CSS a JavaScript.
Vizuální identita a reklamní materiály
Ráda vám vytvořím logo a vizuální identitu společně s designovým manuálem. Dále pro vás mohu navrhnout vizitky, letáky, plakáty, bannery na web, grafiku pro sociální média a další propagační materiály.
Co o mě říkají klienti?
„Spolupráce s Markétou probíhala skvěle, rychlá domluva, feedbackování, návrhy atd. Její vizuální styl je fresh a moderní, přesně to, co jsme si pro naši cílovou skupinu představovali. Oceňuji její návrhy na vylepšení i dodržení veškerých deadlinů což v dnešní době není v žádném případě standard. Rozhodně budu ráda spolupracovat s Markétou znovu.“
- Irena Rákosová, produktový manažer Studenta.cz
„Webdesignérku Markétu Makovskou jsme oslovili s realizací webu pro naše design studio. Komunikace probíhala od začátku až do konce velice svižně a na profesionální bázi. Výsledek je opravdu nad mé očekávání! Počítáme tedy s dlouhodobou spoluprací a až budeme web za pár let aktualizovat, opět využijeme jejích služeb. Mohu tedy opravdu vřele doporučit pro realizaci i vaší webové prezentace.“
- Tibor Mužík, produktový a průmyslový designér
„Markéta je citlivá a empatická webdesignérka. S její prací jsem velmi spokojená! Naprosto se mi trefila do vkusu a to hned na poprvé. Markéta je profesionálka, která se skvěle orientuje ve svém oboru. Vše vysvětlí a ukáže. Markétu můžu jenom doporučit!“
- Karolína Ivanová, majitelka šperkařského ateliéru Kořeny s přírodou uvnitř
Napište mi a pobavme se o spolupráci
Email: marketamakovska@gmail.com
Skype: Makynka_mak
Messenger: http://m.me/makovskamarketa
Budu se těšit!
Mějte se hezky,
Markéta
47 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 1. 7. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více