Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Eshop s elektronikou

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 10. 2. 2020
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízíme k prodeji eshop Počítačík.cz s širokou nabídkou zboží z různých oborů.
O ESHOPU:
V katalogu e-shopu je přes 50 000 produktů.
Ve 100% případů funguje na bázi objednávek dodavatelům po přijetí objednávky od zákazníka, kdy v 80% dorazí zboží následující den a odesílá se zákazníkovi. U dodavatelů je možné se domluvit na dropshippingu - dodavatel zboží posílá přímo zákazníkům.
ZBOŽÍ:
Aktuálně jsou na eshopu napojení 4 významní dodavatelé z oblastí IT. Okrajově se zde nachází i zboží z dalších oblastí - auto-moto, módy, dětského zboží, zahradní techniky apod. Plnění novým zbožím tedy funguje naprosto automaticky. Dle nastavení dodavatele probíhá minimálně 1x denně v noci import, a pokud je možnost i 1x za hodinu aktualizace skladů a cen. Není tedy třeba žádného plnění zbožím ani kategoriemi.
Specifikem e-shopu je, že si automaticky páruje stejné produkty od více dodavatelů podle P/N a EANu. Takže nemá více stejných produktů i když jej nabízí více dodavatelů. Neni nutne si to rucne hlídat.
Kategoriemi e-shop kopíruje strukturu Heuréka kategorií a skrze vyvinutého "robota" páruje produkty do relevantních kategorií dle toho, jak jsou zařazeny v heuréce. Díky tomu dosahuje i výborného spárování.
E-shop je připraven na přidání dalších dodavatelů.
PLATFORMA:
E-shop běží na prémiovém systému OMB SHOP od OMB AGENCY - www.ombagency.com. Platforma je připravená na další rozvoj a není omezená počtem produktů, dodavatelů a funkcemi.
Zdrojové kódy jsou k dispozici (pro tento projekt), e-shop je bez povinných měsíčních poplatků, platí se pouze hosting (cca 500 Kč měsíčně). Od OMB AGENCY případně získáte podporu a servis. Není zde nutná závislost na dodavateli platformy. Grafika je upravována na míru. Aktualizace systému jsou prováděny pravidelně cca 1x za měsíc.
AUTOMATIZACE:
Co je automatizováno:
Plnění nového zboží - probíhá automaticky skrze datové zdroje dodavatelů
Párování FIO BANKY - párují se bankovní převody
Export štítků na přepravce - aktuálně funguje Uloženka, Česká pošta, GLS, DPD a PPL. Eshop podporuje také Zásilkovnu.
U některých dodavatelů je možnost posílat zboží přímo od nich ze skladu s tím, že celá dobírka (v případě splatnosti) nebo mezi-zisk jde na účet. Tedy pokud nechcete vůbec posílat zboží ručně, lze toho dosáhnout vypnutích těch dodavatelů, kteří to neumí a fungovat jako čistý dropshipping a věnovat se čistě např. marketingu.
MARKETING:
E-shop je napojen na základní kanály, heuréka, zboží.cz a google nákupy. K propagaci zatím ještě nedošlo. Je zde v marketingu velký prostor - dodavatelé pořádají různé akce, je zde možnost individuálních spoluprací, slev apod. Můžete zapojit i další marketingové kanály - např. sociální sítě, PPC, SEO a emailing.
SPRÁVA E-SHOPU:
Na správu e-shopu stačí 1 pracovník díky velké automatizaci.
DOMÉNA:
Historie domény pocitacik.cz sahá až do roku 2007. Odkazuje se na ni přes 5 000 odkazů z 95 domén, což výrazně zlepšuje pozice ve vyhledávačích. Linkbuilding v rámci SEO máte tímto zvládnutý.
PŘEDMĚT PRODEJE:
Doména pocitacik.cz s historií od roku 2007
Logo a firemní identita
E-shop na míru s vlastními zdrojovými kódy a potenciálem neomezeného rozvoje
Licence systému OMB SHOP
Kontakty na dodavatele a spojení s konkrétními osobami
Poskytnutí veškerého know-how, podpory a pomoc po odkupu
Možnost odkupu s.r.o. firmy (založení do týdne).
DŮVOD PRODEJE:
Z důvodu jiných aktivit již bohužel nezbývá kapacita a energie se projektu naplno věnovat a rozvíjet. Je tedy vhodný pro někoho, kdo chce hotový připravený a rozjetý e-shop s funkčním byznys modelem, dodavateli. U kterého může pokračovat v dalším rozvoji a má připravenou byznys strategii.
V případě zájmu o další informace nás kontaktujte na info@pocitacik.cz nebo na tel +420 608 634 060 a rádi zodpovíme další dotazy.
32 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 10. 2. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E