Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Viability – Rozšíření komunity

Quezy
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
10. 2. 2020 15:30:45
Viability - Rozšíření komunity
Ahoj, hledám lidí, kteří se zajímají převážně o podnikání a nechtějí si psát pouze na fórech, ale také by rádi prohodili nějaké to slovo přes mikrofon.
Věřím, že kdyby nás bylo více tak bychom mohli společně vytvářet nějaké eventy, témata které by mohli zaujmout nejen nás, ale i vás a v některých případech by mohli být i poučné. Také by jste se mohli ptát na různé tipy, zkušenosti nebo rady bez vytváření pracných příspěvků apod.
Vytvořil jsem právě pro tyto lidí server, který funguje na platformě Discord.
Discord je nedávno vzniklá společnost, která je ve světě čím dál více populární a co měsíc má nové aktualizace, které by server mohl maximálně vylepšit.
Tímto příspěvkem nechci odhánět lidí z fórech na náš server, je to pouze návrh pro rozšíření komunity s toho důvodu, že se občas objeví příspěvek, že někdo hledá někoho na debatu osobně tak proto jsme vytvořili něco takového kde se můžete bavit přes mikrofon, můžete mít zapnutou webkameru nebo snímat pracovní plochu.
Adresa serveru: discord.gg/ZQwQ2ms
Discord: https://discordapp.com/download
Pro používání nemusíte mít stáhnutý program, jde to i přes web. aplikaci.
Děkuji.
10. 2. 2020 15:30:45
https://webtrh.cz/diskuse/viability-rozsireni-komunity/#reply1437444
Za mě dobrý :D
10. 2. 2020 16:09:00
https://webtrh.cz/diskuse/viability-rozsireni-komunity/#reply1437443
fireer
verified
rating uzivatele
28. 8. 2020 08:35:19
shoemaker, who labored very tough and changed into very honest, but nonetheless he couldn't earn enough to stay upon; and at remaining all he had within the international became gone, shop just leather sufficient to make one pair of shoes.then he cut his leather-based out, all ready to make up the following day, that means to rise early within the morning to his work. his conscience changed into clear and his coronary heart mild amidst all his problems; so he went peaceably to bed, left all his cares to heaven, and soon fell asleep.https://www.webblogclub.com
28. 8. 2020 08:35:19
https://webtrh.cz/diskuse/viability-rozsireni-komunity/#reply1437442
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit