Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Penalizace za duplicitu

Berry309
verified
rating uzivatele
(4 hodnocení)
12. 1. 2020 10:50:17
Zdravím, ahoj. Pamatuji si, že jsem měl kdysi penalizovaný web za duplicitu a to jen kvůli tomu, že jsem měl zaplou možnost jak s www tak i bez www.
Nevím, neznám a proto se ptám. Pokud bych měl 3 domény a na všech byl stejný obsah (stejný web) tak mě bude google penalizovat? Řekněme, že mám firmu která nabízí více služeb a pro každou mám doménu s názvem té služby. Ale web bych chtěl mít jen jeden.
Bude tedy lepší ty domény použít spíše na podpůrný web a odkazy z něj směrovat na hlavní? Případně jsem také četl, že i stejný text na dvou webech vede k penalizaci. Takže stejný design, jen upravený a stejný nebo podobný text by mohl uškodit.
Nemám zkušenosti v tomto. Pokud by se našel někdo kdo by mi mohl alespon ve zkratce říct co se smí a co ne. Klidně zde do pošty nebo po mailu....
12. 1. 2020 10:50:17
https://webtrh.cz/diskuse/penalizace-za-duplicitu-2/#reply1432629
Ne penalizovan jsi nebyl. Nebo si to nemyslim. Videl jsem desitky webu, jejichz obsah jel na www i bez www zaroven a penalizaci nemely.
Co se tyce duplicity:
- pokud bude obsah na vice domenach uplne totozny, pravdepodobne to casem muze vest k tomu, ze vyhledavac uprednostni jeden web.
- logicky mne ale nenapada jediny duvod proc to delat, proc davat na 3 domeny stejny obsah. Vzdyt ne to nesmysl. Domeny bud presmeruj na jednu hlavni domenu (v pripade domeny s pomlckou ci bez), nebo je nech vyexpirovat (pripust si, ze jsou bezcenne)
- penalizace za duplicitu moc casto nebyva k videni. Penalizace je fakt hard trest a k tomu se vyhledavace uchyluji jen vyjimecne, to je potreba vedet.
Proste nech obsah na jedne domene. Provoz stejneho obsahu na vice domenach je hovadina.
12. 1. 2020 13:52:41
https://webtrh.cz/diskuse/penalizace-za-duplicitu-2/#reply1432628
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit